• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perfektni het-trik Kuna: Glava, desna noga - leva RUKA!

Autor mondo.rs

Argentinac obožava velike utakmice i tako je bilo i protiv Arsenala. Još ako uzmemo u obzir da Emeri baš i ne ume da igra protiv Gvardiole...

Gvardiola je nerešiva enigma za Emerija!

Aktuelni menadžer Arsenala u deset pokušaja s Valensijom nije uspevao da pobedi Pepa dok je vodio Barselonu, a ni u prva dva od kada su u Engleskoj.

Siti je bez ikakvih problema izašao na kraj sa "tobdžijama" u prvom kolu ovogodišnje Premijer lige, a nije se mnogo promenilo ni do februara pošto su "građani" ponovo bili opasniji tim i slavili su na "Etihadu" zahvaljujući maestralnoj partiji Serhija Aguera.

PREMIJER LIGA 25. KOLO: SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA!

I tako smanjili zaostatak za Liverpulom na dva boda, u nadi da će Vest Hem u ponedeljak (21.00) uspeti da napravi "čudo" protiv njih i takmičenje učini još uzbudljivijim.

MANČESTER SITI - ARSENAL 3:1 (2:1)

"Kun" je već posle 46 sekundi iskoristio katastrofalnu odbranu Arsenala, ali je u istom maniru, već u 11. minutu, reagovala i njegova zadnja linija kada je Košćelni poravnao rezultat.

Ipak, to je bio kratkotrajni "kambek" Emerijevih momaka koji su se potom povukli pred Mančester sitijem koji je dugo tražio "rupu" i pronašao je u 44. minutu kada je Aguero opet pogodio - posle udarca glavom, sada i desnom nogom, na asistenciju Sterlinga.

"Plavokosi" Aguero je pitanje pobednika rešio već u 61. minutu kada je u padu, levom rukom, ubacio loptu preko crte Bernda Lena, za "perfektni" het-trik.


Bio je to njegov 11. gol protiv "tobdžija" otkako je na Ostrvu, a zanimljivo je da je i protiv ostalih rivala "velike šestorke" bio ubedljiv, tako da se s pravom o njemu može govoriti kao o fudbaleru koji obožava da igra velike utakmice i da ih rešava.

Mnogi su mislili da Gvardiola i on "neće kliknuti", ali se ispostavilo suprotno, tako da se za njega može reći i da je najbolji fudbaler tima ove sezone, iako je bio i povređen.

TIMOVI KOJIMA JE AGUERO DAO NAJVIŠE GOLOVA:

Njukasl - 15

Čelsi - 12

Arsenal - 11

Totenhem - 10

Mančester junajted - 9

Vest Hem, Espanjol, Stouk, VBA, Barnli - 8

Liverpul, Barselona - 7

Ove sezone postigao je 14 golova, prvi je strelac tima u ligi, a iako je Obamejang pogodio jednom više od njega - bio je potpuno "bled" na Etihadu.

Ništa bolje izdanje nije imao ni Aleksander Lakazet, strelac devet golova, a ulazak kreativnijih igrača kakvi su Aron Ramzi i novajlija Denis Suarez nije doneo mnogo Arsenalu, pošto u poslednjih pola sata gotovo da smo gledali Sitijevu umerenu inicijativu, bez mnogo prilika za gol.

S obzirom na to da je Junajted slavio u ovom kolu, to znači i da je Arsenal pao na šestu poziciju na tabeli, sa sve slabijim šansama da se vrati u Ligu šampiona.

MANČESTER SITI: Ederson - Voker, Fernandinjo, Otamendi, Laport - Gundogan, De Brujne (od 87. Mahrez), D. Silva - B. Silva, Aguero (od 81. Žesus), Sterling.

ARSENAL: Leno - Lihštajner, Mustafi (od 78. Mavropanos), Košćelni, Monreal - Ivobi (od 66. Ramzi), Toreira, Genduzi, Kolašinac (od 66. Suarez) - Obamejang i Lakazet.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC