• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije gotovo? Real prišao Barsi na 8 bodova

Autor mondo.rs

Atletiko je daleko samo dva, a već u narednom meču igraju jedni protiv drugih.

Real Madrid je loše počeo sezonu i vrlo rano se govorilo o tome da su "ispali" iz trke za šampionsku titulu, ali malo po malo i više nisu toliko daleko!

"Kraljevski klub" je iskoristio kikseve Barselone protiv Valensije (2:2) i gradskog rivala Atletika protiv Betisa (0:1), tako da je zaostatak za njima smanjio na osam, odnosno dva boda razlike, na čak 16 utakmica do kraja sezone, a viđali smo i veće preokrete...

Real je slavio protiv Alavesa 3:0 (1:0), a već za tri dana će na megdan Barseloni u polufinalu Kupa, dok ih onda očekuje prvenstveni duel sa Atletikom - koji onda mogu i da preskoče.

PRIMERA 22. KOLO: STRELCI, REZULTATI I TABELA!

Ključne dve nedelje su pred Realom pošto im potom sledi i duel sa Ajaksom u Ligi šampiona, a po sastavu koji u te tri utakmice bude koristio Argentinac - biće jasno kojem od tri takmičenja su dali prioritet do kraja sezone.

Kada je u pitanju današnji meč, Real je igrao sa vrlo jakih 11, ako izuzmemo sada već standardno neigranje Iska koji nije na istoj talasnoj dužini sa Solarijem.


U timu nije bilo samo suspendovanih Danijela Karvahala i Rafaela Varana, Marselo je presedeo čitav meč na klupi dok je Toni Kros očigledno dobio "poštedu" i meč je posmatrao iz lože, tako da su mesto startera rado prigrabili Odrijozola, Regilon i Sebaljos.

Solarija može da raduje i sve bolja forma Karima Benzeme koji je postigao vodeći pogodak u 30. minutu, posle asistencije mladog levog beka Regilona.

Bio je to njegov šesti pogodak u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima, ukupno 18. u sezoni, po čemu je daleko najbolji strelac ekipe ispred Gareta Bejla (11) i Serhija Ramosa (10), jedinih igrača koji su postigli dvocifren broj pogodaka.

Pobedu je potvrdio talentovani brazilski fudbaler Vinisijus Žunior kada je u 81. minutu iskoristio to što je Laguardija promašio loptu, za svoj drugi pogodak u Primeri, dok se u strelce upisao i Marijano Dijaz koji je neočekivano ušao u igru na "samo" 1:0 za Real umesto Benzeme, međutim potvrdio je poverenje Solarija pogotkom u nadoknadi vremena.

Dobra vest za Solarija je i da niko od igrača kojima je pretila suspenzija (Ramos, Modrić i Načo) nije opomenut kartonom na današnjoj utakmici, tako da će sa najjačim snagama krenuti na svog najljućeg rivala - Barselonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC