• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve se okrenuo Bosancima, Krasića ne pominju

Juventus sada juri Džeku i Ibiševića, Milan se rastaje sa Ronaldinjom i okreće Podolskom. Baloteli zakasnio na trening, dok Benitez zove Maskerana. Roma juri drugog Žuana...

 Juve se okrenuo Bosancima, Krasića ne pominju Izvor: MONDO

Ako je suditi po naslovima koji posljednjih dana popunjavaju stranice italijanskih sportskih listova, pregovori između Juventusa i CSKA iz Moskve oko transfera Miloša Krasića u ozbiljnom su zapećku.

Nakon što je srpski reprezentativac naglasio da ga zanima samo Juventus, ne i ponude Mančester sitija, Intera i ostalih klubova, zapelo je oko visine obeštećenja i čelnici torinskog kluba jednostavno su odustali... Jer, ne žele da plate 16 miliona evra za Srbina, koji ulazi u posljednju sezonu ugovora sa moskovskim timom.

Drugim riječima, na kraju sezone, biće slobodan igrač.

U međuvremenu, Juventus se okrenuo reprezentativcima Bosne i Hercegovine, Edinu Džeki iz Volfsburga i Vedadu Ibiševiću iz Hofenhajma. Njih dvojica interesantni su bjankonerima, a Fiorentina srpskog trenera Siniše Mihajlovića zaniteresovana je za Zvjezdana Misimovića i to bi trebalo da bude igrač čije se prezime završava na "ć", a nije Radosav Petrović iz Partizana.

Da su zainteresovani za fudbalera čije se preizme završava na "ć" nagovijestio je generalni menadžer Fiorentine Panteleo Korvino.

U Milanu spremaju se za oproštaj sa Ronaldinjom, koji će prema svim izvještajima postati novi fudbaler Flamenga i na taj način se vjerovatno oprostiti od evropskog fudbala, mada... Nikad ne reci nikad, jer se upravo ovog ljeta iz Flamenga u Italiju vratio Adrijano.

Doduše, on je prešao u Romu, nakon što je otišao iz Intera.

U Milanu su postali svjesni da novca za Zlatana Ibrahimovića neće biti, tako da su se navodno okrenuli Lukasu Podolskom za kojeg Keln traži 12 miliona evra.

U drugoj polovini grada, Rafael Benitez održao je prvi trening u Interu, a nije se pojavio - ko drugi - do pobunjeni Mario Baloteli, koji je baš zapeo da ode iz redova prvaka Evrope, Italije i osvajača Kupa Italije.

Njega u timu navodno želi i Karlo Anćeloti, menadžer Čelsija, mada nije nemoguće da Balo na kraju pređe u redove gradskog rivala Milana, za koji neskriveno navija.

Benitez uporno pokušava da za sobom iz Liverpula povuče i Havijera Maskerana, koji je putem medija poručio da želi u Inter.

Juventus će konkurenta u trci za Ibiševićem imati u Napoliju, dok će Đenova navodno uskoro dobiti ponudu da trampi Grka Sokratisa Papastatopulosa za vremešnog Čeha iz redova Milana, Mareka Jankulovskog.

Roma ima jednog Žuana, ali bi uskoro mogla da dobije i drugog. S tim da je ovaj Brazilac lijevi bek i da je zamišljeno da pojača konkurenciju Arneu Riseu.

Žuan Maldonado Žaime Žunior igra za Flamengo, preporučio ga je upravo Adrijano i trebalo bi da košta manje od milion evra. Ime ovog igrača glatko može da bude čitano i kao Huan Maldonado Haime Hunior, jer igrač ima i špansko državljanstvo, tako da bi Roma uštedila mjesto za nekog drugog igrača, koji potiče iz zemalja van granica EU.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC