• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marić: Idemo u Lozanu po pozitivan rezultat!

Trener Borca Zoran Džimi Marić izjavio je da crveno-plavi idu u Lozanu po pozitivan rezultat i da na pravi način predstave Banjaluku i klub!

 Marić: Idemo u Lozanu po pozitivan rezultat! Izvor: MONDO

Ekspedicija Borca u srijedu putuje u Lozanu gdje je očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv istoimene ekipe. Banjalučani na put kreću s puno optimizma, ali ipak ističu da Lozana nije naivan protivnik.

"Klub su koji ima tradiciju i iako igra u drugoj ligi nije za potcjenjivanje. Pravu sliku njihove snage još nemamo, ali prema informacijama koje smo dobili od prijatelja kluba, očekuje nas tvrda utakmica. Idemo da ostvarimo povoljan rezultat koji može da nam garantuje prolaz u dalju fazu takmičenja", izjavio je Marić, a prenose "Nezavisne novine".

Marić je veoma zadovoljan urađenim u prelaznom roku i ističe da se ove sezone mogu očekivati mnogo bolje partije njegove ekipe.

"Pojačanja su se pokazala kao veoma dobra i ove sezone možemo da očekujemo dobar Borac koji je u stanju da ispuni ambicije kluba. Želimo da se borimo za titulu i ove sezone osvojimo bar jedan trofej".


Radovi na banjalučkom Gradskom stadionu idu po planu i na radost svih ljubitelja fudbala revanš meč 22. jula protiv Lozane igraće se u Banjaluci.

"Posebno mi je drago da idemo napred i težimo da budemo sve bolji. Imaćemo bolje uslove za treniranje i odigravanje utakmica što je veoma važno", rekao je Marić.

Napad Borca od ove sezone jači je za Stevu Nikolića koji se u dosadašnjem dijelu karijere pokazao kao sjajan golgeter.

"Lozana je dobra ekipa i očekuje nas neizvjestan meč. Nemamo pritisak igranja evropskog meča i to može da bude plus za nas. Idemo da se nadigravamo i ostvarimo povoljan rezultat. Mislim da imao kvalitetnu ekipu koja je u stanju da napravi dobar rezultat na domaćoj, ali i na međunarodnoj sceni",
izjavio je Nikolić.

"Ne volim da obećavam velike stvari, ali sam siguran da ćemo svi pružiti maksimum. Svi smo podređeni cilju kluba. Nije bitno ko će postići pogodak, ali je veoma bitno da ga postignemo, mada nam u principu odgovara i meč bez pogodaka", zaključio je Nikolić.

Darko Ljubojević, pomoćnik sportskog direktora, istakao je da je zadovoljan urađenim u prelaznom roku i da se nada uspješnoj sezoni.

"Analizirali smo prošlu sezonu i željeli da dovedemo kvalitetna pojačanja. Smatramo da smo u tome i uspjeli. Imamo veliku priliku da ove sezone napravimo dobar rezultat i nadam se da ćemo u tome i uspjeti."

Meč se igra od 19.30 na stadionu "Olimpik de la Ponte" u Lozani, a ovo će biti četvrti nastup banjalučkog kluba u Evropi.

Spisak fudbalera Borca koji putuju u Lozanu

Asmir Avdukić, Vukašin Benović, Bojan Petrić, Leonid Ćorić, Milan Stupar, Bojan Puzigaća, Stevo Nikolić, Ljubiša Vukelja, Srđan Grahovac, Bojan Raspudić, Milan Muminović, Duško Sakan, Nemanja Damjanović, Borislav Mikić, Oliver Jandrić, Draško Žarić, Milan Srećo, Vule Trivunović, Perica Stančeski, Siniša Marčetić.

Eventualni sastav startnih 11

Avdukić, Benović, Ćorić, Trivunović, Raspudić - Sakan, Muminović, Mikić, Stančeski - Vukelja, Nikolić.

(MONDO, foto: Nezavisne)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC