• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvučeno telo iz olupine aviona u kojem je bio Sala

Autor mondo.rs

Beživotno telo jednog od dva putnika poslato je na obdukciju, a još nije potvrđeno da li je to argentinski fudbaler

Iz olupine aviona koji se srušio u Lamanš 21. januara, a u kojem su se nalazili fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson, izvučeno je telo, preneli su britanski mediji.

Specijalno obučena ekipa, koju je angažovala porodica argentinskog fudbalera, locirala je avion na dnu kanala, a ubrzo su stigli i snimci na kojima je bilo uočljivo jedno telo na sredini olupine letelice.

Izvučeno telo, koje nije identifikovano, preneto je na obdukciju u Portland na južnoj obali Engleske.

Spasilačke ekipe Službe za istraživanje vazdušnih nesreća imale su mnogo problema tokom akcije izvlačenja tela, budući da su vremenski uslovi bili veoma loši, pa su odustali od pokušaja da izvuku i avion sa dubine od oko 70 metara.

"Vremenska prognoza je veoma loša u narednom periodu i zbog toga je donesena teška odluka da se kompletna operacija okonča. Akcija je sprovedena dostojanstveno i porodice nestalih putnika informisane su o svakom detalju", saopštio je portparol Službe za istraživanje vazdušnih nesreća.

Iako javnosti nije saopšteno da li je iz olupine aviona izvučeno telo Emilijana Sale ili pilota, porodice nestalih su dobile informaciju.

Zvanično, tek nakon obdukcije biće saopšteno čije telo su spasioci izvukli sa dna kanala, a to može potrajati i do tri nedelje.

Fudbaler Emilijano Sala i pilot Dejvid Ibotson koji je upravljao avionom leteli su iz Nanta u Kardif, gde je fudbaler trebalo da potpiše ugovor sa novim klubom, ali je letelica nestala sa radara nedugo posle poletanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC