• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan poštuju, ali ga se ne plaše

Trener i igrači Pjunika spremi za duel sa Partizanom. Crno-bijelima prepuštaju ulogu favorita, ali se i nadaju dobrom rezultatu.

 Partizan poštuju, ali ga se ne plaše  Izvor: MONDO

Partizan u srijedu utakmicom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona započinje novu sezonu. Protivnik je jermenski Pjunik, devetostruki uzastopni šampion svoje zemlje, ali i potpuna nepoznanica za ljubitelje fudbala u Srbiji.

Jermeni su u utorak doputovali u Beograd, a duel sa srpskim šampionom ih uopšte ne plaši. Trener ekipe Vardan Minasjan prepustio je ulogu favorita srpskom šampionu, ali se nada da će on i njegovi izabranici uspjeti da iskoriste slabe strane Partizana.

"Partizan je poznat klub, znamo da su promijenili sastav u odnosu na prošlu sezonu. Svi ih smatraju favoritom, poštujemo našeg protivnika, ali ga se ne plašimo. Svaki klub ima jake i slabe strane", rekao je Minasjan na konferenciji za novinare.

Pjunik u međunarodnim takmičenjima nije ostvario zapažene rezultate. Klub iz Jerevana nikada nije prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef stručnog štaba jermenske ekipe nije konkretno želio da odgovori kojim rezultatom bi bio zadovoljan pred revanš na njihovom terenu.

"Prvo moramo da napravimo prvi korak naprijed, ostalo će igra da pokaže", rekao je on i dodao da su nova pojačanja doputovala u Beograd i da će konkurisati za tim.

Uostalom, to očekuje i trener Partizana Aleksandar Stanojević, koji je zajedno sa svojim saradnicima iz stručnog štaba i igračima dobro proučio prvog rivala.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC