• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je po ukusu Siniše Mihajlovića?

Siniša Mihajlović namjerava da u Fiorentinu dovede bivšeg saigrača iz Intera, Ivana Ramira Kordobu.

 Ko je po ukusu Siniše Mihajlovića? Izvor: MONDO

Iako će uskoro napuniti 34 godine, on nije prestar za Sinišu Mihajlovića.

Iskustvo, kvalitet i požrtvovanost koju sa sobom donosi, dovoljan su razlog za srpskog trenera da pokuša da angažuje Kolumbijca iz Intera, bivšeg saigrača Ivana Kordobu.

Mihajlović smatra da bi Kordoba donio mnogo toga dobrog sastavu Fiorentine, a italijanski mediji vjeruju da bi tim iz Toskane ponudio do četiri miliona evra Interu za igrača koji je među nerazurima od 1999. godine.

Prethodne sezone, Kordoba je kod Žozea Murinja uglavnom bio zamjena, a Portugalac ga je upotrebio svega 26 puta na putu ka "tripleti".

Prethodno, Fiorentina je bila povezivana sa vezistom Partizana Radosavom Petrovićem, fudbalerom Herte Gojkom Kačarom i plejmejkerom Volfsburga Zvjezdanom Misimovićem.

Dok pokušava da se pojača, Mihajlović je na duži rok potpisao dječaka Kumu Bubakara. Senegalac, rođen 1993. godine, produžio je ugovor sa Violom do 2015. godine i svakako će sa Stevanom Jovetićem činiti okosnicu tima za budućnost.

U međuvremenu, u Fiorentini pokušavaju da prodaju Adrijana Mutua, koji je ponovo suspendovan zbog dopinga, a još se i nalazi pod globom plaćanja 17 miliona evra odštete Čelsiju, zbog korišćenja kokaina u vrijeme dok je bio fudbaler londonskog kluba.

Trenutno, Mihajlović ima na raspolaganju igrače poput Sebastijana Freja, Pera Kroldrupa, Marka Donadela, Alesandra Gamberinija, Huana Manuela Vargasa, Stevana Jovetića, Alberta Đilardina, Ćezarea Natalija, Kristijana Zanetija, Felipea, Rikarda Montoliva, Adema Ljajića, Manuela Paskuala, Marija Santane, Đanluke Komota, Marija Bolatija, Gaetana D'Agostina, Kume Babakara...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC