• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Brkić ostaje, Mrđa ide

Milinković odredio igrače koje će voditi na završne pripreme na Tari. Na spisku nema Mrđe, ali tu su Brkić, Stjepanović...Antvi Jao već trese mreže.

 VOŠA: Brkić ostaje, Mrđa ide Izvor: MONDO

Novi trener Vojvodine Zoran Milinković je poslije prvih 15-ak dana rada u novom klubu "presjekao" i odabrao 24 fudbalera koje će voditi na drugi dio priprema na Taru pred početak nove sezone.

Poslije saopštavanja spiska, u "oči upada" to da na njemu nema Dragana Mrđe, ali tu je reprezentativni golman Željko Brkić, kao i Slaven Stjepanović, koji najvjerovatnije neće preći u škotski Seltik.

Milinković računa i na Makedonca Danijela Mojsova oko kojeg su konačno rješene sve administrativne peripetije.

Na spisku Milinkovića su:

Golmani: Željko Brkić, Aleksandar Kesić i Filip Pajović;

Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Vladan Pavlović, Dušan Nestorović, Goran Smiljanić, Milovan Milović, Danijel Mojsov, Dejan Karan i Milko Novaković.

Igrači sredine terena: Naemeka Ađuru, Janko Tumbasević, Slobodan Medojević, Miroslav Stevanović, Slaven Stjepanović, Mario Đurovski, Giorgi Merebašvili i Aleksandar Katai.

Napadači: Brana Ilić, Jao Antvi, Abubakar Oumaru, Nemanja Bilbija i Ognjen Mudrinski.

Vojvodina je ovog ljeta dovela nekolicinu novih igrača, a to su: Milovan Milović (Javor), Milko Novaković (Videoton), Jao Antvi (Napredak), Abubakar Oumaru (OFK Beograd), Brana Ilić (Partizan), kao i povratnici sa pozajmica Vladan Pavlović (Javor) i Miroslav Stevanović (Borac, Banjaluka).

Iz Vojvodine je otišao Dušan Tadić (Groningen), a najvjerovatnije i reprezentativac Dragan Mrđa, koga, rekosmo, nema na spisku.

Stefan Zogović, Siniša Babić i (vjerovatno) Dušan Nestorović provešće narednih šest mjeseci u Slaviji iz Istočnog Sarajeva kao pozajmljeni igrači.

Prema planu priprema, za vrijeme boravka na Tari Vojvodina će odigrati četiri kontrolne utakmice.

Prvi rival Vojvodine 17. jula biće ekipa Mladosti iz Lučana, potom će na megdan Voši 21. jula izaći tim Radnika iz Bijeljine, dok bi treći protivnik tri dana docnije, 24. jula trebalo da bude OFK Bar iz Bara.

Ime četvrtog rivala još nije određeno, a pretpostavlja se da će to biti neki od timova koji će se u istom periodu pripremati na Tari.

Ekipa Vojvodine biće smještena u hotelu "Omorika", a povratak u Novi Sad planiran je za 28. jul.

Inače, Vojvodina je u srijedu odigrala prijateljski meč protiv somborskog Radničkog i pobijedila 3:0, a dva gola za "lale" postigao je Antvi Jao. Treći gol dao je Katai. Sva tri gola postignuta su u drugih 45 minuta.

Nova fudbalska sezona u Srbiji počinje 14. avgusta. U 1. kolu Vojvodina dočekuje Jagodinu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC