• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda remizirala sa Iranom

Prvi tim Zvezde igrao neriješeno sa reprezentacijom Irana - 1:1. Strijelac Milan Vilotić skrivio penal iz kojeg je protivnik izjednačio.

 Zvezda remizirala sa Iranom Izvor: MONDO

Crvena zvezda u srijedu je odigrala dve utakmice u Sloveniji i nije zabilježila pobjedu. Rezervisti su u prvom meču u Ptuju poraženi od Redinga sa 1:3, dok je prvi tim remizirao sa reprezentacijom Irana - 1:1 (1:1).

Izabranici Ratka Dostanića poveli su u 39. minutu. Strijelac je bio Milan Vilotić poslije kornera koji je izveo Slavoljub Đorđević. Međutim, prednost Zvezde trajala je veoma kratko.

Iranci su do izjednačenja stigli golom iz penala. Vilotić je u svom kaznenom prostoru oborio Madančija, a sa bijele tačke precizan je bio Ali Karimi.

Utakmica je odigrana na stadionu Sportskog centra Arena pred oko 200 gledalaca. Zvezda naredni kontrolni meč igra protiv šampiona Turske Burse, 17. Jula u Gracu.

C. ZVEZDA: Stamenković, Ninkov, Đorđević, Vilotić, Tošić (od 64' Reljić), Kadu, Bogdanović, Savio, Koroman (od 60' Vešović), Perović, Jevtić (od 60' Subašić).

IRAN: Rahmati, Hudrai, Agili, Husani, Hajsafi, Nouri, Ašobi (od 70' Katatbari), Karimi (od 70' Eman), Zanidpur, Ansarifard, Madanči (od 45' Rezai).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC