• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Produžiću ugovor, ako budem igrao

"Nisam više dijete", iz Slovenije poručuje Vujadin Savić.

  Savić: Produžiću ugovor, ako budem igrao Izvor: MONDO

Ova poruka ima svoju jasnu pozadinu - talentovani fudbaler Crvene zvezde hoće da igra u prvom timu. I na neki načim time uslovljava eventualno produženje ugovora.

"Možda ljudi u klubu imaju drugačije viđenje. Nisam ni na koga ljut, naprotiv. Samo ne želim prerano da donosim odluke... Kad bih se vodio srcem, igrao bih cijeli život u Zvezdi za platu, ali tu je otac da o svemu drugom brine", kaže sin slavnog fudbalera Crvene zvezde Dušana, Vujadin Savić.

Njemu je nedavno sportski direktor crveno-belih ponudio novi ugovor, ali...

"Tek pre mesec dana sve je konkretizovano, ali najmanji problem je da produžim ugovor. Želim da igram", kaže Savić za "Sportski žurnal".

Drugim rečima, ukoliko ne budete igrali, nećete produžiti ugovor?

"Mislim da je to normalno", sleže ramenima visoki defanzivac, koji će se za dva mjesta stopera boriti sa kapitenom Slavoljubom Đorđevićem i Milanom Vilotićem.

Upravo su njih dvojica imali prednost tokom prošle sezone, dok je Savić rjeđe dobijao šansu.

Uprkos tome, primetili su ga skauti Mančester sitija, koji su čak dolazili u Pohorje da prate Savića na prirpemnim utakmicama Zvezde. Međutim, nisu vidjeli ništa, jer se mladić povrijedio...

"Ne uzbuđujem se mnogo zbog dolaska skauta Mančester sitija, igrač sam Zvezde i najbitnije je da se oporavim, da povreda ne ostavi posljedice", kaže Savić.

Ukoliko epilog ove pomalo zategnute situacije na relaciji Vujadin Savić - trener Ratko Dostanić - sportski direktor Ivan Adžić, ipak, bude transfer fudbalera u neki tim, Zvezdi neće pripasti kompletno obeštećenje.

U jednom periodu, Savić je bio fudbaler Rada, tako da će "građevinarima" biti prosleđeno 50 odsto novca, na ime duga koji Crvena zvezda ima prema prvom čovjeku Rada Ranku Stojiću.

"Veoma mi je krivo što su se neke stvari prelamale preko mene. Mislim na dugove... Jer, ipak sam Zvezdino dijete. Nije o tome odlučivala ova uprava", kaže Savić.

On je rođen 1. jula 1990. godine u Beogradu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC