• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane Jovanović: Liverpul je bio moj san

Milan Lane Jovanović se priključio novim klupskim drugovima na pripremama u Švajvarskoj i pun je pozitivnih utisaka o Liverpulu.

 Lane Jovanović: Liverpul je bio moj san Izvor: MONDO

On je za klupski sajt, gdje su ga već "prekrstili" u Jova, rekao da je Liverpul oduvijek bio njegova najveća želja i to što je konačno u klubu sa Enfild rouda nazvao je "najradosnijim danom u karijeri".

"Kada pričate o Liverpulu, pričate o jednom od najvećih timova na svijetu, klubu koji je osvojio Evropu pet puta. Za mene je on možda i najveći", rekao je Jovanović.

Sada mu je velika želja da ga prođu žmarci kada prvi put bude čuo kako navijački hor na Enfildu pjeva "You'll never walk alone", najpoznatiju navijačku pjesmu na svijetu.

"To je najbolja navijačka pjesma na svijetu, jedva jedva čekam da je čujem! Ne mogu da dočekam da zaigram pored igrača kao što su Tores, Džerard, Kajt, Maskerano ili Reina. Oni su među najboljima na svijetu. Gospodin Hodžson me je dočekao jutros i zaista se radujem našoj saradnji, koja će nadam se biti uspješna", rekao je Jovanović.

On je rekao da se nijednog časa nije dvoumio kada je saznao da ga Liverpul prati i želi da ga dovede, pa ni onda kada je iz kluba otišao španski trener Rafael Benitez.

"Znao sam da Liverpul prati moje igre u Standardu iz Liježa i u srpskoj reprezentaciji i kada su me prvi put kontakirali bio sam presrećan. Liverpul je bio moj jedini izbor i srećan sam što su pregovori uspješno okončani. Sada želim da se pokažem u najboljem svjetlu u naredne tri godine", rekao je 29-godišnji Lane.

Upitan kako se osjeća što će nositi broj 10 na leđima, Jovanović je odgovorio da zna kakvi su sve fudbaleri "dužili" taj broj.

"Znam ko je sve nosio 'desetku' u Liverpulu - Tošak, Barns...Ali, broj nije toliko važan, već ono što budem pokazivao na terenu", dodao je on.

Iako je počeo da trenira poslije povratka sa Mundijala, Jovanović će ipak morati da sačeka na debi u svom novom klubu, i neće ga biti u sastavu za meč protiv Al Hilala ovog vikenda.

Inače, na pripremama u Švajcarskoj i fudbaleri Liverpula, kao obavezan dio treninga, imaju vožnju biciklom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC