• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić za MONDO: Partizan hoće Mrđu, ali...

Crno-bijeli bi da se pojačaju napadačem Vojvodine, koja bi da ga proda u inostranstvo. Partizan vraća još jednog bivšeg kapitena?

 Pantelić za MONDO: Partizan hoće Mrđu, ali... Izvor: MONDO

Partizan hoće Dragana Mrđu! Nije čudno kada prvak želi da angažuje najboljeg igrača prošlog prvenstva, ali kada je u pitanju bivši igrač "vječitog rivala" i sadašnji vođa navale kluba sa šampionskim ambicijama, onda vijest baš "zveči".

Timu Aleksandra Stanojevića neophodno je pojačanje u špicu poslije odlaska Lamina Dijare na pozajmicu u Al Šabab. Pogled Partizanove struke zaustavio se u Novom Sadu.

Međutim, Voša ne želi da pojačava crno-bijele.
"Istina je da je Partizan pokazao interesovanje za Mrđu i to godi našem klubu, ali prioritet nam je da ga prodamo u inostranstvo", rekao je za MONDO direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić.

Brana Ilić je iz Humske prešao među "lale" ovog ljeta, a u suprotnom smjeru je otišao Džozef Kizito. Tako je prekinuta praksa, ustanovljena od prvog čoveka novosadskog superligaša Bate Butorovića, da igrače ne prodaje Partizanu i Crvenoj zvezdi, kako ne bi pojačavao konkurente u borbi za titulu.

Međutim, prema tvrdnji Pantelića, praksa je prekinuta samo na kratko.

"Naš stav je i dalje isti".

Od poslednjeg Pantelićevog raporta za MONDO, prije deset dana, nije se mnogo toga promijenilo u Mrđinom statusu. Tada je bio blizu odlaska u Njemačku ili Tursku.

"Sada su opet u igri i Španci, ali nije u pitanju Rasing Santander, jer je ta priča još ranije propala. Nijemci, Turci i Španci se interesuju, ali niko još nije bio konkretan. Čekamo da neko dođe, da sjednemo za sto", zaključio je Miodrag Pantelić.

Za 26-godišnjeg reprezentativca Srbije prethodno je interesovanje pokazao i Ajaks, ali je očigledno i ta priča završena. Nije prvi put da se Mrđa dovodi u vezu sa Partizanom. Po kuloarima se još prije nekoliko godina pričalo da će bivši igrač Crvene zvezde (2001-2005) po povratku iz Belgije doći u Humsku, ali od toga nije bilo ništa.

"Nemam komentar, ne znam ništa o tome", odgovorio je Mrđa za MONDO na pitanje da li ga je zvao neko iz Partizana.

On nije otputovao sa ekipom Zorana Milinkovića na pripreme na Taru već je ostao u Novom Sadu gde samostalno trenira dok čeka novi angažman.

"Tu sam... Čekam... Ništa još nema konkretno, ali trebalo bi da bude u skorije vrijeme", dodao je Dragan Mrđa.
Lola opet u Humskoj?

Mladen Krstajić se vratio u Partizan prije godinu dana, prošle zime Saša Ilić, sada i Radiša Ilić i Ivan Stevanović. Trend vraćanja bivših igrača možda se neće završiti na tome.

Ovog leta bi još jedan nekadašnji kapiten mogao da se vrati u Humsku - Milan Smiljanić je rješenje za poziciju zadnjeg veznog, jer je izvestan odlazak Radosava Petrovića, tvrdi "Sport".

"Lola" je 2007. otišao u Espanjol, a proletos je igrao za Sporting iz Hihona kao pozajmljen igrač.

Sada bi opet mogao na pozajmicu, ali u Partizan, u kome bi proveo narednu sezonu.

Isti izvor tvrdi da je Smiljanić otišao u Barselonu samo da bi utanačio detalje oko pozajmice sa ljudima iz Espanjola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC