• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Toresa 50 miliona - ako bude zdrav!

Uprava Čelsija poslaće Liverpulu novu, promijenjenu ponudu za Fernanda Toresa, a razlog su česte povrede španskog napadača.

 Za Toresa 50 miliona - ako bude zdrav! Izvor: MONDO

Kako je prenio specijalizovani sajt "Goal", Čelsi bi za Toresa (26) dao 50 miliona funti, ali samo 30 miliona odmah. Uplata preostalih 20 miliona funti zavisila bi od broja Toresovih nastupa za londonski klub.

"Plavci" su počeli pregovore sa kolegama iz Liverpula prije finalne utakmice Svjetskog prvenstva, između Španije i Holandije, na kojoj je Tores ušao u igru kao rezerva i ubrzo se povrijedio.

Pregledima je utvrđeno da je pokidao butni mišić lijeve noge i da će morati da pauzira tri nedjelje. U tom periodu ga očekuje poseban program rehabilitacije, kako bi spreman dočekao početak sezone u Premijer ligi.

Tores je prošle sezone operisao herniju, koljeno čak dva puta, a ima i problem sa hroničnom povredom tetive. Zbog povreda nije mnogo igrao za klub, što je uticalo na njegove nastupe na Mundijalu. U Južnoj Africi nije postigao nijedan gol, zbog čega je izgubio mjesto u startnoj postavi.

Čelsi uprkos tome ne odustaje od transfera, a izvori bliski klubu navode da će dogovor sa Toresom biti postignut po njegovom povratku sa odmora.

Mediji navode da novi menadžer Liverpula Roj Hodžson namjerava da posjeti Toresa u Španiji, kako bi ga ubijedio da ostane na Enfildu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC