• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha hoće "skalp" Juventusa: Čolo pokazao kako!

Autor mondo.rs

Madriđani su dali recept srpskom treneru kako da uđe u istoriju...

Statistika kaže da Siniša Mihajlović nema mnogo čemu da se nada protiv Juventusa, ali dobro znamo da najviše uživa kada je potpuni autsajder...

Stari-novi trener Bolonje pokušaće da Juventusu nanese prvi poraz ove sezone u Seriji A (nedelja, 15.00 - TV Arena Sport), čime bi prekinuo svoje neuspešni niz protiv Maksa Alegrija - koga nikada nije pobedio u 13 utakmica, odnosno protiv "stare dame" protiv koje ima samo jedan trenerski trijumf i to još iz davne 2009. godine kada je vodio Kataniju.

"Miha" je kao trener Torina, Milana, Sampdorija, Fiorentine, Katanije i Bolonje igrao čak 15 puta i uz pomenuti trijumf upisao i pet remija, odnosno devet poraza.

MIHAJLOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN: I SRBIN S MU**MA ZAPLAČE...

Mnogi bi rekli da se ne sme pretiti ovakvom Juventusu, ali Mihajlović inspiraciju pronalazi u Atletiko Madridu koji je odigrao maestralan meč u Ligi šampiona i zahvaljujući fudbalu Dijega Simeonea ima veliku prednost pred revanš (2:0).

"Znamo da igramo protiv jednog od najjačih timova u Evropi, ali videćemo šta će se desiti", rekao je Mihajlović koji je ove sedmice proslavio 50. rođendan.


"Neće im biti lako jer ćemo nastaviti da igramo naš fudbal. Dokazano je ove srede da Juventus nije nepobediv, jer to nije nijedan tim na svetu. Znamo kako igraju, ali mi igramo pred našom publikom i možemo da im napravimo problema ako budemo hrabri i odlučni".

SIMEONE O ONOJ PROSLAVI: POKAZALI SMO DA IMAMO MU*A!
Iako je igrao za rivalske klubove, i tokom igračke i trenerske karijere često "peckao" Juventus, "Miha" je naveo da je tim iz Torina postavio primer svim klubovima u Italiji.

"Oni su jedini klub iz Serije A koji igra na vrhunskom evropskom nivou. Dolaskom Kristijana Ronalda su samo još dodatno popravili svoj imidž...", istakao je Siniša Mihajlović koji je naveo da njegova ekipa ima problema sa efikasnošću, a na sve to neće igrati Palasio i Destro.

Mihajlović je Bolonju od preuzimanja ovog februara vodio do pobede nad Interom (1:0), remija sa Đenovom (1:1) i poraza od Rome (1:2), a videćemo šta mogu protiv šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC