• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka "okrečio" još jedan trijumf Palasa

Autor mondo.rs

Specijalista za jedanesterce postigao osmi gol ove sezone za Kristal Palas.

Najubedljiviji poraz Lestera ove sezone!

Iako su jedno vreme delovali kao da mogu do remija protiv Kristal Palasa, igra ekipe Kloda Puela se "raspala" u poslednjih dvadesetak minuta što su iskoristili Vilfrid Zaha i Luka Milivojević za važnu pobedu "orlova" na gostovanju na "King Paueru" - 4:1 (1:0).

Prvo je vešti "dribler" (70') dočekao sam samcijat na drugoj stativi loptu Mekartura i poentirao pored nemoćnog Šmajhela, da bi ga sa "bele tačke" nadmudrio i Milivojević u 81.

Danac je skočio na svoju desnu stranu, Milivojević je šutirao u suprotni ugao, a navijači Lestera su polako počeli da napuštaju stadion pošto je bilo jasno da na deset minuta do kraja, bar na osnovu igre koju su pokazali u dotadašnjem delu meča, nisu u mogućnosti da naprave preokret.

Zaha je to potvrdio u nadoknadi vremena kada je postigao i drugi pogodak na meču, za "beg" Palasa od opasne zone od koje su sada daleko šest bodova.

"Orlovi" su i u prvom poluvremenu bili bolji i pogotkom Mišija Batšuaija pred odmor su poveli na izazovnom gostovanju, dok se Lester probudio početkom drugog poluvremena i pogotkom štopera Džonija Evansa u 64. vratio je neizvesnost u meč.

Ipak, druga asistencija Mekartura najavila je da je Palas bolji u ovom duelu, što je pogotkom Luke Milivojevića, sedmim sa "kreča", to i definitivno potvrđeno.

Otkako je došao u ovaj londonski klub postigao je čak 20 golova i s pravom nosi kapitensku traku, pošto u tom istom vremenskom intervalu niko nije bio efikasniji, a uz to treba uzeti u obzir i da je ove sezone pretrčao najviše od svih igrača Premijer lige.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC