• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Butorović: Mrđa ne može u Humsku!

"Ne dam Mrđu Partizanu", poručuje iz Novog Sada Ratko Butorović. Kizito je mogao da dođe jer je slobodan igrač, ali i zato što "ne voli Vojvodinu".

 Butorović: Mrđa ne može u Humsku! Izvor: MONDO

Teško da će Partizan uspjeti u namjeri da dovede Dragana Mrđu iz novosadske Vojvodine. To ne da predsjednik "lala" Ratko Butorović.

"Ne može Mrđa u Partizan. Jednostavno, to je odluka Upravnog odbora i moja, koju smo donijeli kada sam došao u klub i tako će biti dok sam ja ovdje. Nismo je prekršili, pa zašto bismo sada to učinili", izjavio je Butorović za "Sport".

Butorović je otkako je došao u Vojvodinu u više navrata poručivao da se više neće događati da igrači tog kluba pojačavaju najveće rivale - Partizan i Crvenu zvezdu.

U ovom prelaznom roku desilo se, međutim, da su Partizan i Vojvodina sasvim lijepo sarađivali. Brana Ilić se iz Beograda preselio u Novi Sad, a u suprotnom smjeru pošao je (i došao) Džozef Kizito.

Upitan kako je Kizito došao u Partizan, Butorović je odgovorio da je njemu istekao ugovor i da je kao slobodan igrač otišao u redove srpskog šampiona.

"Bio je miljenik navijača, a sa druge strane pokazao je koliko 'voli' Vojvodinu. Njemu smo ukinuli suspenziju i ponovo pokazali da kao klub ne želimo da remetimo ničiju karijeru, niti da pravimo problem drugim klubovima. Ali, reći ću i da on to svojim odnosom prema Vojvodini nije zaslužio", rekao je Butorović.

Prvi čovjek novosadskog kluba još jednom je podvukao da Partizan ne dolazi u obzir kada je riječ o Mrđi.

"O tome gdje će odlučiće Mrđa, svakako, ali u Partizan ne ide. Ima izbor, ponude iz Turske, Grčke, Italije, Austrije, Holandije...", poručio je Butorović.

Ranije u petak Mrđa je za MONDO rekao da ne zna ništa o interesovanju Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC