• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marić: Borac ide dalje!

Trener Borca Zoran Marić uvjeren je u prolaz u treće pretkolo Lige Evrope poslije minimalnog poraza u Lozani.

 Marić: Borac ide dalje! Izvor: MONDO

"Nisam zadovoljan porazom jer smo trebali da postignemo pogodak, ali rezultat je aktivan i vjerujem u prolaz", izjavio je popularni Džimi nakon poraza u Lozani (0:1), prenose "Nezavisne novine".

Ako Banjalučani prođu u dalje takmičenje, čeka ih dvoboj sa danskim Randersom, koji u revanšu protiv Gorice treba da potvrdi ubjedljiv trijumf iz Slovenije (3:0).

"Prvo moramo da preskočimo Švajcarce pa ćemo onda razmišljati o Dancima. Randers je kvalitetan protivnik, dolazi iz jake lige bez obzira na to što je jedva izbjegao ispadanje u niži rang takmičenja. Ipak, sve naše misli usmjerene su ka Lozani i revanšu".

Prema Marićevim riječima, crveno-plavi su u Lozani imali previše respekta prema protivniku, što je za rezultat imalo bojažljivu igru na otvaranju meča.

"Igrači su ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, ali ipak je postojala doza straha i prevelikog respekta prema protivniku. U odbrani nismo pokazali čvrstinu i u prvom poluvremenu smo sami sebi zakomplikovali život. Zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu. Mogli smo i trebali da postignemo gol, ali vidjelo se da ekipa nema iskustva igranja evropskih mečeva".

Marić je naveo da Lozana ima dobru ekipu.

"Švajcarci su se predstavili u dobrom svjetlu. Imaju kvalitetne individualce koji su veoma brzi i sposobni da sami riješe meč, a to je velika stvar. Imali smo problema sa Ruom i Olevirom koji su bili veoma opasni. Više bih volio da smo izgubili sa 1:2, ali i dalje smo u igri i na našem terenu ne smijemo da primimo gol".

Očekuje se da će u revanšu Gradski stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, što će biti jedan od aduta osvajača Kupa BiH u pokušaju da eliminiše Švajcarce.

"Željno očekujemo revanš. Navijači će nas sigurno nositi od prvog minuta i uz njihovu podršku možemo da izbacimo Lozanu. Želim da im zahvalim što su nas bodrili i u Švajcarskoj", zaključio je Marić.

Rueda se plaši "Lešinara"

Martin Rueda, trener Lozane, izrazio je zadovoljstvo pobjedom, ali ne smatra da je njegov tim favorit za prolaz u treće pretkolo.

"Borac je pokazao da ima veoma dobru ekipu sa sjajnim tehničarima. Imali su svoje prilike, nisu ih iskoristili, a mi sa druge strane jesmo. Nismo favoriti za prolaz dalje pošto sam čuo da će atmosfera u Banjaluci biti odlična i to će našem protivniku dati dodatnu snagu. Nismo još ni blizu prolaska dalje". rekao je Rueada.

Revanš je zakazan za 22. jul u Banjaluci, pod uslovom da FIFA i UEFA ne suspenduju sve klubove iz BiH zbog odbijanja Skupštine FS BiH da ukine tročlano Predsjedništvo.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC