• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lola Smiljanić: Želja nije sporna

Povratak reprezentativca Srbije u Humsku sve izvjesniji. Moguće je da će doći kao slobodan igrač, jer Espanjol za njega odavno duguje crno-bijelima.

 Lola Smiljanić: Želja nije sporna  Izvor: MONDO

Partizan želi, želi i Milan Lola Smiljanić. Izgleda da je srpski šampion blizu toga da vrati još jednog svog bivšeg igrača.

"Ništa se još ne zna definitivno, treba tek da razgovaram sa čelnicima Espanjola i u moje i u Partizanovo ime. Što se mene tiče, uopšte nije sporno da želim da se vratim u Humsku 1, to je moj klub, samo je potrebno da se sve strane oko toga slože", rekao je Smiljanić "Večernjim novostima" u telefonskom razgovoru iz Barselone.

Postoji velika mogućnost da Partizan dobije vezistu kao slobodnog igrača, a ne na pozajmicu.

Naime, Espanjol i dalje duguje crno-bijelima 900.000 evra kao dio transfera iz 2007, pa kako Španci imaju finansijske probleme, uz to ne računaju na Smiljanića, ovo im je prilika da riješe odnose sa prvakom Srbije.

"Sve opcije su u igri, od pozajmice do raskida ugovora. Espanjol ima velike probleme, pokušava na sve načine da proda nekog igrača", rekao je Smiljanić, koji bi dobro došao u tim Aleksandra Stanojevića pred nove evropske izazove.

Angažovanje nekadašnjeg kapitena definitivno bi zatvorilo vrata dolasku Ekvadorca Segunda Kastilja, koji drži visoku cijenu.

Doskorašnji kapiten mlade reprezentacije Srbije je ponikao u Partizanu, prošao cijelu omladinsku školu i 2005. debitovao za prvi tim. U leto 2007. je otišao u španski Espanjol, vrijednost transfera je bila oko 2,5 miliona evra. Za klub iz Barselone je odigrao 49 mečeva, a prošlo proljeće je proveo u Hihonu na pozajmici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC