• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fejzić napustio bolnicu, na golu protiv Krupe

Autori mondo.ba Autori Fena

Golman Tuzla sitija Nevres Fejzić napustio bolnicu, a prema riječima klupskog ljekara mogao bi među stative već za 14 dana.

 Golman FK Tuzla siti Nevres Fajzić izašao iz bolnice Izvor: MONDO

Fejzić, koji je na subotnjoj utakmici protiv Sarajeva, nakon sudara s Velkoskim u šestom minutu, doživio potres mozga, danas je napustio Kliniku za neurohirurgiju UKC Tuzla, potvrđeno je Feni.

Nakon snimanja glave utvrđeno je da nema većih oštećenja, ali će Fejzić neko vrijeme morati nositi „šancov ovratnik“, radi zaštite vratne kralježnice.

"Fejzić je ostao u bolnici kako bi liječnici pratili njegovo stanje. Po dolasku u bolnicu nije se sjećao detalja kada je povrijeđen, ali ubrzo nakon toga pamćenje se vratilo i svjestan je svih događaja. I dalje ćemo pratiti njegovo zdravstveno stanje. Vjerovatno neće braniti u subotu protiv Čelika, ali će moći protiv Krupe“, izjavio je za Fenu klupski ljekar, Amar Skakić.

Fejzićeva povreda svakako je uticala i na rezultatski ishod utakmice na Tušnju. Na golu Tuzlaka zamijenio ga je Adis Nurković, ali je u 34. minuti napravio kardinalnu grešku nakon koje je Sarajevo postiglo drugi gol i praktično riješilo pitanje pobjednika.

Nakon poraza, šef stručnog štaba Slobodan Starčević ponudio je ostavku, ali još nema informacije da li je prihvaćena ili odbijena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC