• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treća sreća: AlVARo Morata!

Autor mondo.rs

Nije imao sreće protiv Real Madrida i Juventusa, a ovog popodneva na "Vandi" se konačno upisao u strelce posle dugo vremena...

Alvaro Morata je posle devet ligaških utakmica bez pogotka konačno prekinuo taj negativni niz koji je trajao od novembra - i postigao svoj "prvenac" u bojama Atletiko Madrida.

Španski napadač postigao je pogodak u pobedi nad Viljarealom (2:0), čime su "jorgandžije" održale korak za Barsom koja je u subotu posle drame slavila na "Pishuanu", dok su na pet bodova više od Real Madrida, s tim da gradski rival tek večeras igra meč 25. kola.

Upravo protiv "kraljevića" je Morati poništen prvi gol u dresu Atletika kada je VAR tehnologijom utvrđeno da je bio u ofsajdu, dok sreće nije imao ni u Ligi šampiona...

Na meču protiv Juventusa je proslavio pogodak, da bi posle provere video-snimka Feliks Cvajer utvrdio da je faulirao Đorđa Kjelinija, što je produžilo Moratinu agoniju i činilo se da će imati nove probleme sa ionako uzdrmanim samopouzdanjem.

SVI STRELCI, REZULTATI I TABELA PRIMERE POSLE 25. KOLA

Ipak, već u prvoj šansi protiv "žute podmornice" podsetio je na "stare" dane.

U Čelsiju mu je sjajno s desnog boka slao lopte Aspilikueta, a sada je "natrčao" na pas sa levog krila koji je uputio Filipe Luis - i sjajno zahvatio "fudbal" pored dvojice čuvara.

Popadali su igrači Viljareala u tom 31. minutu oko njega, uplašili su se navijači da bi arbitar mogao ponovo da signalizira "pravougaonik" i da proveri šta se to dogodilo u kaznenom prostoru, ali nije bilo razloga za to pošto je Morata postigao "čist" pogodak.

Na terenu je bio do 58. minuta kada ga je zamenio Dijego Kosta, međutim Saul Njiges je odlučio da "Čolo" ne upiše i čak 73. utakmicu na kojoj je sa Atletijem slavio 1:0...

Vezni fudbaler, za koga je interesovanje pokazala Barselona i namerava da ga dovede na leto, izašao je pred Serhija Asenha u nadoknadi vremena i lobovao ga za uverljiviji trijumf Madriđana i novu dozu optimizma pred revanš sa Juventusom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC