• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sporni penali i pored VAR-a: Real se čuvao za Barsu

Autor mondo.rs

"Kraljevski klub" je upisao novu pobedu, ali će se nakon utakmice više pričati o čudnim odlukama glavnog arbitra...

Primera je dočekala VAR, ali i pored toga ima kontroverzi...

Glavni sudija meča Ignasio Iglesijas Viljanueva je izavao gnev domaće publike na "Gradskom stadionu" u Valensiji posle odluka koje je doneo u 43. i 78. minutu, kada su Karim Benzema i Garet Bejl u pogotke pretvorili njegove odluke da pokaže na "kreč".

Odnosno, njega i VAR sobe...

SVI STRELCI, REZULTATI I TABELA PRIMERE POSLE 25. KOLA

Prvo je Enis Bardi krajem prvog poluvremena igrao rukom kada ga je lopta pogodila iz neposredne blizine dok je štitio lice, dok je druga sporna situacija viđena u finišu meča posle neopreznog poteza Dukurea, kada je "zamahnuo" nogom, a to osetio Kazemiro i brže-bolje poleteo na travu kako bi iznudio jedanaesterac.

Uzalud su bili protesti i video-provere, Real je dobio dva penala, ukupno osam u Primeri ove sezone, a Levanteu je slaba uteha ostao pogodak Rođera iz 60. minuta.

LEVANTE - REAL MADRID 1:2 (0:1)

Trener domaćih žaliće za promašenim šansama, Rođer Marti je dva puta pogađao stativu gola na kom je stajao Tibo Kurtoa, dok je na drugoj strani Vinisijus Žunior pružio novu dobru partiju u "kraljevsko belom", međutim i dalje se kod njega vidi da u ovom trenutku misli samo na lični učinak, ne i na dobrobit za čitavu ekipu.

Neke odluke Santijaga Solarija pokazale su da mu u ovom trenutku Primera nije prioritet, tako da je u trenutku dok je na semaforu pisalo 1:1 izveo Tonija Krosa i Karima Benzemu...

I pored toga, Real je pred dve uzastopne utakmice sa Barselonom tokom iduće nedelje (27. februar revanš polufinala Kupa Kralja, 2. mart duel u Primeri) uspeo i da odmori neke od važnijih igrača, a istovremeno u La Ligi ostao na "podnošljivih" devet bodova zaostatka, koji bi u međusobnom duelu mogli da se dodatno smanje...

Što se tiče same utakmice, nema sumnje da će biti žustrih reakcija iz Levantea, a srećom nije došlo do incidenata na kraju kada su isključeni Naćo i Ruben Roćina, koji je bio na klupi.

TREĆA SREĆA U MADRIDU: ALVARO MORATA "PREVARIO" VAR!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC