• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano oduševljava sve u Romi

Deluje kao da se Adrijano Leite Ribeiro opametio... Trenira vrijedno i skinuo je pet kilograma za deset dana. A, stigao je u Rim sa 102 "kile".

 Adrijano oduševljava sve u Romi Izvor: MONDO

Iako je poslije transfera iz Flamenga u Romu prvo zakasnio u Rim, u zakazano vrijeme, a onda se uspavao za prvi trening Klaudija Ranijeri, posljednje vijesti iz trening kampa "vučice" govore o tome da Brazilac napreduje u svakom smislu.

Problematični fudbaler, čiju su karijeru redovno ispunjavale vijesti o alkoholu, žurkama, nedisciplini, izostajanju sa treninga, pa i druženju sa brazilskim narko dilerima, vratio se u Italiju u namjeri da oživi svoju fudbalsku karijeru.

Za početak, dobio je zadatak da skine deset do 12 kilograma, sa 102 "kile" koliko je donio sa sobom iz Rija.

Italijanski mediji pišu da je Adrijano (28) za deset dana priprema sa Romom skinuo pet kilograma i da je znatno brži i hitriji nego u početku.
U međuvremenu, uveren u to šta "Imperator" zna sa loptom, kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je da "Adrijano donosi mnogo timu, jer je u stanju sam da riješi meč".

"Princ Rima" dodao je da vjeruje da sa Adrijanom Roma može do titule prvaka Italije naredne sezone.

Kako je Adrijano tako brzo napredovao na planu fizičke pripreme? Jednostavno je poštovao pravila ponašanja koja su pred njega postavljena u Rimu. Dozvoljeno mu je da pije isključivo vodu, a ukoliko bude ustanovljeno da je konzumirao alkohol, biće kažnjen.

Poslije smrti oca, u vrijeme dok je igrao za Inter, Adrijano je pao u depresiju, a "liječio se" čestim alkoholisanjem. Kasnije, kada je prošao šestomjesečni tretman na klinici u Sao Paolu i vratio se fudbalu, priznao je "da je pio sve, od piva, vina, vodke, viskija..."

"Adrijano je srećan i motivisan. On je veliki šampion na terenu, a veoma prijatan momak van njega", rekao je kondicioni trener Rome Paolo Berteli, sa kojim Adrijano trenira pored obaveza sa ekipom.

Bila bi sjajna stvar za italijansku ligu, fudbal uopšte, kada bi Adrijanova privrženost sportskim vrijednostima trajala dugo, a ne bila samo prolazna stvar, u afektu potpisivanja ugovora sa velikim klubom, kakva je Roma.

Adrijano je rođen 17. februara 1982. godine u Rio de Žaneiru, a sa Romom je potpisao trogodišnji ugovor, po kojem će zarađivati pet miliona evra bez bonusa, svake sezone. "Bukirao" je broj "osam" na dresu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC