• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomoćni trener Širokog: Slavićemo i u Banjaluci

Autor mondo.ba

Pomoćni trener Širokog Brijega Aleksandar Vlaho uvjeren je da će hercegovački klub zabilježiti pobjedu nad Borcem i u revanšu za 14 dana na banjalučkom Gradskog stadionu.

 Široki Brijeg - Borac 2:1, izjava Aleksandar Vlaho Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Širokobriježani su gubili na "Pecari" od Borca (2:1), ali su do odlaska na odmor uspjeli da preokrenu i steknu minimalnu prednost pred revanš u Banjaluci 13. marta.

"Znali smo kako neće biti laka utakmica protiv Borca, jer nije bilo lako poslije derbija protiv Zrinjskog motivisati ekipu za susret protiv tima iz nižeg ranga. Kako je Kup BiH specifično takmičenje u kojem su česta iznenađenja, protekla smo tri dana najviše radili upravo na motivaciji", rekao je Vlaho i potom dao svoje viđenje utakmice.

"Gledali smo njihovu utakmicu protiv Olimpije iz Ljubljane, dobro ih analizirali, upoznali njihove dobre i loše strane. Igra u prvih dvadesetak minuta utakmice nije način na koji se ulazi u jednu utakmicu. Nakon toga smo preuzeli inicijativu, postigli dva pogotka i stvorili još nekoliko prilika. Ne možemo igračima zamjeriti na zalaganju ni u drugom poluvremenu. Ali, realizacija je zakazala, propustili smo svoje prilike. Ipak, puno smo kvalitetnija ekipa od Borca. Vjerujem kako ćemo slaviti i u revanšu", podvukao je pomoćnik Goce Sedloskog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC