• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan za vjenčanja fudbalera

Holanđanin Vesli Snajder i Englez Sol Kembel postigli "golove" i pred matičarima.

 Dan za vjenčanja fudbalera Izvor: MONDO

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, Holanđanin Vesli Snajder imao je godinu iz snova što se tiče karijere, a zaokružio ju je i na privatnom planu.

Fudbaler Intera, koji ima 26 godina, u subotu se drugi put oženio, a njegova izabranica je atraktivna voditeljka na jednoj holandskoj televiziji, 25-godišnja Jolanta Kabau van Kasbergen. Smatraju je najljepšom voditeljkom u Holandiji.

Romantično vjenčanje održano je u živopisnom italijanskom mjestu u Toskani, u blizini Sijene, a mladenci su poslije poljupca pustili bijele golubove u vazduh.

Snajder i Jolanta se zabavljaju manje od godinu dana. Počeli su vezu nakon što se fudbaler razveo od svoje prve žene sa kojom ima četvorogodišnjeg sina.

Poslije venčanja, Snajder je poljubio mladu, a potom uzeo sina u naručje, koji je bio obučen kao tata - u plavom odijelu sa kravatom.

Na profesionalnom planu ove sezone je Snajderu baš išlo. Malo je reći da mu je bila uspješna sezona - osvojio je tri titule sa Interom (prvak Evrope, prvak Italije i italijanski kup) i drugo mjesto na svijetu sa holandskom reprezentacijom na upravo završenom Mundijalu u Južnoj Africi.

Istog dana i engleski fudbaler, defanzivac Arsenala, 35.godišnji Sol Kembel odveo je pred oltar dugogodišnju djevojku Fionu Barat. Među svatovima su bili Ešli Kol, Rio Ferdinand, Martin Kion.

Zanimljivo je da je Fiona radila kod Kembelove bivše djevojke Keli Houpen, sa kojom se zabavljao 10 mjeseci.

Kada je dala otkaz kod bivše gazdarice, Fiona, po zanimanju dizajner enterijera, preuzela je na sebe sređivanje Kembelove kuće u Čelsiju. Posao je očigledno dobro uradila...

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC