• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Mi smo Seskovi, Sesk je naš!

Na proslavi mundijalske titule saigrači zezali Fabregasa i navukli mu dres Barselone. Ali, navijači katolonskog kluba će morati još da se načekaju da vide tu scenu u stvarnosti.

 Venger: Mi smo Seskovi, Sesk je naš! Izvor: MONDO

"Mi volimo njega, on voli nas. Nećemo ga dati Barseloni", tim riječima je trener Arsenala Arsen Venger poručio katalonskom klubu da odustane od projekta vraćanja Seska Fabregasa u svoje redove.

Nedeljama traje priča oko toga da li će Barselona uspjeti da "slomi" upravu Arsenala i kupi "svoje dijete" Fabregasa, koji je u više navrata u karijeri izjavljivao da bi volio da se vrati ka Nou Kamp. Čak je 23-godišnji Fabregas rekao Vengeru i prije odlaska na Mundijal u Afriku, odakle se vratio sa titulom prvaka svijeta, da želi da se vrati u Barsu.

Prema posljednjim informacijama, Barselona je spremila najniviju ponudu za Fabregasa od fantastičnih 40 miliona funti (oko 45 miliona evra), ali Arsen Venger ne želi novac.

"Nećemo ga dati i ova priča sada mora da prestane. Sesk je kapiten ovog tima, on je mnogo važan za nas i želimo da ga zadržimo i ne želimo više da čujemo ni za kakvu ponudu. Nije stvar u novcu, jednostavno želimo da ga zadržimo u Arsenalu, gdje mu je od prvog trenutka pokazana ljubav. Vjerujem da i Sesk voli ovaj klub, toliko puta je to do sada pokazao i ubijeđen sam da se priča (o njegovom odlasku) ovdje završava", izjavio je Venger.

Španski reprezentativci su se na proslavi titule prvaka svijeta šalili sa Fabregasom obukavši ga u dres Barselone, ali slavni klub moraće, izgleda, još da pričeka da se to zaista dogodi.

Čak je i novi predsjednik Barselone Sandro Rosel priznao da neće "izgorjeti" u želji da vrati Fabregasa, koji je ponikao u Barsi. Izjavio je i da je Barselona spremna da čeka i godinu dana da ostvari zacrtano.

Venger i Arsenal su od početka priče "Fabregas ponovo u Barseloni" imali isti, odlučan stav, a to je da Seska neće dati po bilo koju cijenu. Od njega nisu odustali i čini se, pobijedili su.

"Važno je što smo tako nastupili, jer smo ostavili utisak jakog kluba i poslali smo jasnu poruku da ako neko želi našeg igrača, mi se nećemo odmah predati i dići ruke. Bilo je dosta nepotrebnih i besmislenih priča. Nije to bilo prijatno svakodnevno čitati", rekao je strateg Arsenala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC