• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri meseca i kraj: Fulam otpustio Ranijerija!

Autor mondo.rs

Londonski klub već je našao naslednika.

Posle tri meseca saradnje - kraj!

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri nasledio je u novembru Slavišu Jokanovića, probao da ustali uzmrdan tim, ali nije uspeo. Nakon 17 utakmica, 11 poraza i po tri pobede i remija, dobio je otkaz.

Fulam mu je već spremio zamenu, postavivši mladog trenera Skota Parkera, koji je sedeo na klupi kraj Ranijerija, kao što je pre toga radio uz Slavišu Jokanovića.

Bivši reprezentativac Engleske i nekadašnji pouzdani vezista Njukasla, Vest Hema, Totenhama i Fulama, vodiće Aleksandra Mitrovića i saigrače do kraja sezone. Sedeće na klupi do leta kao vršilac dužnosti i to će rukovodstvu dati vreme da se na miru pripremi za sledeću sezonu.

Ova smena bila bi samo nastavak teške sezone ekipe sa "Krejven kotidža", koja posle 28 odigranih kola zaostaje čak 10 bodova za Sautemptonom - prvim timom iznad granice zone ispadanja.

Vlasnik Fulama, Šahid Kan, potvrdio je promenu na klupi.

"Klaudio Ranijeri i ja razgovarali smo ovog popodneva i saglasli smo se sa mojom odlukom, da je promena u najboljem interesu svih. Nije me iznenadilo to da je Klaudio bio savršen džentlmen, kao i uvek. Njegov period u Fulamu nije doneo rezultat koji smo očekivali i koji nam je bio potreban, ali smo sigurni da ne možemo samo njega kriviti zbog pozicije u kojoj smo danas".

"Klaudio je došao u teškom trenutku, nasledio je ekipu koja je osvojila samo bod u osam utakmica i odmah je doneo živost, čime je klub osvojio devet bodova u njegovih prvih osam mečeva. Iako nismo uspeli da ostanemo u tom rimtu, zahvalan sam Klaudio na trudu. On napušta Fulam kao prijatelj i nesumnjivo će uskoro biti opet uspešan", rekao je on.

Italijan je, očekivano, bio nezadovoljan ishodom.

"Razočaran sam nedavnim rezultatima i time što nismo mogli da nadogradimo dobro što smo uradili posle mog dolaska. Hvala klubu na svemu, kao i igračima i navijačima na podršci koju su mi pružali tokom mog perioda u klubu", izjavio je Ranijeri.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC