• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Odužiću se Stanojeviću

Povratnik u Partizan svjestan da nije blistao na "debiju" protiv Pjunika, ali ga raduje način na koji mu je trener predočio šta mu zamjera.

 Stevanović: Odužiću se Stanojeviću Izvor: MONDO

Ivan Stevanović prošlog ljeta je iznenada prodat Sošou, neposredno uoči dvomeča sa Rilom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nije ga, naravno, bilo ni u "istorijskim" susretima sa Apoelom, ali zato ove sezone igra u timu kojem je želja da se iskupi za kiks iz 2009, eliminaciju od Kiprana, koja je iz temelja uzdrmala Humsku 1.

Stevanović pred put za Jermeniju, na revanš sa Pjunikom, ističe da su svi svjesni da će tamo imati znatno teži posao nego u prvoj utakmici.

"Ne smije da nam se ponovi prošla godina i ispadanje od Apoela. Kada uđeš 'labavo' u utakmicu, može svašta da se dogodi. Bićemo maksimalno obazrivi", obećao je Stevanović u razgovoru za "Sportski žurnal".

Za sebe je siguran da će pružiti kvalitetniju partiju nego u srijedu.

"Bar tri puta sam propustio priliku da bolje centriram, što je moglo da nam donese ubjedljiviju pobjedu od 3:1. Raduje me način na koji nam je trener Stanojević stavio do znanja šta nije valjalo. Sada smo mi na potezu, dužni smo da mu vratimo boljom igrom u Jerevanu", jasan je Stevanović.

Defanzivac sa internacionalnim iskustvom dodao je da Partizan mora da uvažava svakog rivala, prvo Pjunik, pa onda Ekranas ili Helsinki, ako se plasira u naredno kolo.

"Moramo da idemo korak po korak, a ne da se stvara pompa. Mnogo više možemo da postignemo iz skromnosti, nego ako unaprijed računamo na prolaz".

Crno-bijeli će trenirati u "Zemunelu" i u nedjelju uveče i u ponedjeljak prije podne, a odmah poslije toga krenuće na aerodrom "Nikola Tesla".

Avion za Jerevan poleće u 13 časova, utakmica je u srijedu od 17 časova po našem vremenu, odnosno 20 po lokalnom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC