• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reja: Aman, prodajte Kolarova!

"Ili da ga prodamo ili da odmah kažemo da on ostaje", kaže trener Lacija, umoran od tekstova o tome gdje će i za koliko novca preći Kolarov.

 Reja: Aman, prodajte Kolarova! Izvor: MONDO

Da se već jednom riješi... To je poželio trener Lacija Edi Reja.

Svjestan da mu nezadovoljan fudbaler i nije prijeko potreban, prvi stručnjak rimskog kluba poručio je preko medija vlasniku Klaudiju Lotitu, menadžerima koji zastupaju srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova i čelnicima zainteresovanih klubova da u što kraćem roku razriješe status lijevog beka.

"Ili da ga prodamo ili da odmah kažemo da on ostaje", kaže Reja, umoran od tekstova o tome gdje će, za koliko novca i da li uopšte preći Kolarov.

Posljednja informacija glasila je da je Mančester siti već sve utanačio sa Laciom, ali se onda javio Lotito i rekao da to nije baš tako.

"Trebalo je da ode prije mjesec dana, a on je još tu. Niko ne zna gdje će on igrati i najbolje je da se situacija riješi što prije. Moramo da znamo da li ide ili će ostati sa nama", kaže Reja.

Njega muči i to što u ovom trenutku nema jaku alternativu za Kolarova, a što duže bude trajala saga oko njegovog odlaska, to će Reja imati manje vremena da nađe adekvatnu zamjenu, ako se na kraju Srbin odseli iz Rima.

"Jasno je da nam je, ukoliko moramo da ga prodamo, potrebna dobra zamjena na toj poziciji, a ja ne želim da dovodimo nikoga, dok igrač ne ode iz kluba", dodao je Reja.

On je dodao da postoji grupa igrača u Laciju koje želi da se otarasi.

"Imam 26 ili 27 igrača u ovom trenutku i moramo da se otarasimo nekolicine, jer ne želim da treniram grupu od 30 igrača cijele sezone", apostrofirao je Reja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC