• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Murinjo neka se okane Kola

"Siguran sam da će Kol biti značajan član našeg tima i naredne godine", kaže menadžer Čelsija, odgovarajući na vijest da će Real kupiti ovog igrača.

 Anćeloti: Murinjo neka se okane Kola Izvor: MONDO

Menadžer šampiona Engleske u fudbalu Čelsija, italijanski stručnjak Karlo Anćeloti, izjavio je u nedelju da lijevi bek londonskog kluba Ešli Kol neće promijeniti sredinu tokom ljetnjeg prelaznog roka.

"Siguran sam da će Kol biti značajan član našeg tima i naredne godine", bio je kategoričan Anćeloti koji je u debitantskoj sezoni na klupi Čelsija osvojio "duplu krunu".

Prethodnih dana mediji su prenosili da je madridski Real zainteresovan za reprezentativnog lijevog beka "Gordog Albiona". Trener Reala ovog ljeta postao je Žoze Murinjo, koji je ranije vodio Čelsi i od tada navodno "ostao zaljubljen u Ešlija Kola, najboljeg lijevog beka na svijetu".

Kol (29) se još nije priključio pripremama "plavaca", pošto se nalazi na odmoru nakon obaveza u državnom timu tokom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Nisam razgovarao sa Kolom o eventualnom transferu, pošto smatram da to nije ni potrebno", rekao je Anćeloti i dodao da su priče o anagažovanju napadača Liverpula Fernanda Toresa "neosnovane", jer Čelsi ima "dovoljno kvalitetnih golgetera".

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC