• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mulalić više nije trener Titograda!

Autori mondo.ba Autori mondo.me

OFK Titograd traži četvrtog trenera od početka sezone, pošto je 43- godišnji Sarajlija napustio Podgoricu, a to je treći potrošeni trener crvenih nakon Aleksandra Miljenovića i Igora Pamića

 Edis Mulalić više nije trener OFK Titograd Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Edis Mulalić je podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba
OFK Titograda!

Četrdesettrogodišnji strateg iz Sarajeva je vjerovatno nezadovoljan igrom i odnosom svojih izabranika odlučio da ode, a “romantičari“ su se oglasili saopštenjem.

“Klub mu se ovim putem zahvaljuje na izuzetno korektnoj i profesionalnoj saradnji i iskazuje veliku žal što je saradnja sa Mulalićem prekinuta. Edisu želimo sve najbolje u nastavku karijere“, stoji u saopštenju tima sa Starog aerodroma.

Mulalić je posljednje dana januara preuzeo OFK Titograd, najavio je borbu za Evropu, možda i napad na titulu, ali nakon samo tri proljećnja kola je odstupio.

Mulalić u trenerskoj karijeri još sjedio na klupi sarajevskog Željezničara i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

 “Crveni“ sa Starog aerodroma su pod vođstvom bivšeg stratega Dečića i Rudara upisali trijumf nad Iskrom, a onda su uslijedila dva poraza od Budućnosti i Zete. Nakon utakmice sa “vukovima“ za vikend, moglo se naslutiti da Mulalić neće dugo ostati u Podgorici.

“Svoje zdravlje nisam našao na ulici“, rekao je Mulalić u subotu nakon meča za TV Arena sport, nezadovoljan rezultatom i igrom svojih izabranika.

Mulalić je čak treći potrošeni trener OFK Titograda - sezonu je počeo Aleksandar Miljenović koji je smijenjen nakon blamaže i eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evrope od Toršavna sa Farskih ostrva, ekipu je na početku sezone preuzeo Igor Pamić, odradio je dobar prvi dio sezone, ali je zbog privatnih obaveza napustio tim usred finiša priprema za proljeće.

Sada se čeka četvrti trener od početka sezone...

OFK Titograd nakon 22 kola u domaćem prvenstvu ima 35 bodova i nalazi se na četvrtom mjesto, treća Zeta ima bod više, drugoplasirana Budućnost tri, a lider Sutjeska čak osam.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC