• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Bolje je pomalo

Trener Barselone Đozep Gvardiola raspoložen je da ostane u klubu dugi niz godina, iako je nedavno produžio ugovor samo do juna 2011.

 Gvardiola: Bolje je pomalo Izvor: MONDO

"Srećan sam zbog još jedne sezone u Barseloni. Želim da nastavim da radim u ovom klubu i da navijači budu ponosni na nas", rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare.

Ekipu Barselone preuzeo je ljeta 2008. i do danas osvojio sedam trofeja (dvije Primere, Ligu šampiona, klupsko prvenstvo svijeta, Kup kralja, španski i evropski Superkup).

Novi predsjednik kluba, Sandro Rosel, ponudio mu je šestogodišnji ugovor, ali je Gvardiola odlučio da produži saradnju za samo 12 mjeseci. Tako je bilo i prethodnog ljeta.

"Osjećam se bolje kada radim pod kratkoročnim ugovorima, to su neki lični razlozi... Ali zahvalan sam upravi kluba što mi je ukazala povjerenje i ponudila višegodišnju saradnju".

"Osjećam da, zasad, sve što radim ima smisao i da stvari u ekipi dobro funkcionišu. Ako u sljedećoj sezoni rezultati i odnosi sa igračima ne budu dobri, neće biti potrebe da ostajem", jasan je Gvardiola.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC