• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Opreza nikad dosta

Fudbaleri Partizana sa optimizmom otputovali na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pjunikom (srijeda, 17.00).

 PARTIZAN: Opreza nikad dosta Izvor: MONDO

Lijepo se otvorio žrijeb prvaku Srbije, bar "na papiru".

Protiv Pjunika u Jerevanu trebalo bi sačuvati 3:1 iz Humske, a zatim protiv finskog Helsinkija ili litvanskog Ekranasa obezbijediti "evropsku jesen" - u Ligi Evrope ili Ligi šampiona, pokazala bi četvrta runda kvalifikacija.

Drugi dio posla crno-bijelima predstoji u srijedu od 17 časova u Jerevanu (20 po lokalnom), gdje protiv Pjunika ne bi trebalo da dozvole iznenađenje.

Partizanova ekspedicija odletjela je za Jermeniju u ponedeljak poslije podne, a jedini trening na stadionu Nairi odradiće u utorak u terminu utakmice.

"Očekujemo tešku utakmicu, pogotovo jer nas čekaju visoka vlažnost vazduha, nadmorska visina i ostali problemi za koje smo znali unaprijed. Pjunik je brza ekipa, koja ima strahovit kontranapad. Idemo tamo maksimalno oprezni, koncentrisani i motivisani", rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Iako ne voli da govori u stilu "šta bi bilo, kad bi bilo", Stanojević se informisao i o kvalitetu potencijalnih rivala u trećem kolu.

"Helsinki je sigurno kvalitetniji. Više bismo voljeli Ekranas, ali očekuje nas mnogo teška utakmica da bismo sada pričali o tome".

Radosav Petrović žali što u prvom meču nije stečena ubjedljivija prednost, ali smatra da crno-bijeli "imaju dobru zalihu".

"Realne su šanse da se plasiramo u treće kolo. Kada to uradimo, razmišljaćemo o narednom protivniku", jasan je srpski reprezentativac.

U posljednje vrijeme se mnogo piše o njegovom odlasku iz Humske 1, pominju se najviše Vest Hem i Porto. Da li će revanš sa Pjunikom označiti i oproštaj Petrovića od voljenog dresa?

"Utakmica u Jerevanu je jedino o čemu razmišljamo i ja i čitava ekipa. Uvjerili smo se u kvalitet protivnika, pa je najbolje da prvo završimo taj posao, a onda da gledamo šta dalje".

Ivan Stevanović uvjeren je u prolaz Partizana, mada kaže da "u svijetu više nema naivnih ekipa".

"Mi smo kod kuće pokazali kvalitet. Opravdali smo ulogu favorita, ali smo iz dvije njihove šanse primili jedan gol. Da nismo imali psihološki pritisak, rezultat bi bio mnogo bolji po nas. Ako bude sve kako treba, očekujem povoljan rezultat i u Jerevanu".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC