• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić polemisao sa Santračem, Savićem...

Selektor Radomir Antić podnio izvještaj Stručnom odboru FSS. Branio svoje odluke na Mundijalu u Africi.

 Antić polemisao sa Santračem, Savićem... Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije podneo je prvi izvještaj poslije Mundijala u Južnoj Africi, na kojem je srpski tim ispao već poslije prvog kruga, ali je doduše, zabilježio trijumf nad Njemačkom, koja je, ispostavilo se, bila treća na svijetu.

Na sajtu FSS navodi se da je Antić podnio "iscrpan izvještaj o radu A selekcije u protekle dvije godine, a najviše stručno tijelo fudbalske organizacije sada će, na osnovu zaključaka o izvještaju selektora Antića, pripremiti ocjenu o radu selektora koja će biti razmatrana na sjednici Izvršnog odbora zakazanoj za 21. jul, u Staroj Pazovi.

Antića su slušali, a neki od njih i sa njim polemisali, navode izvori MONDA, predsjednik Odbora Slobodan Santrač, Dušan Savić, Aca Kovačević, dr Miljko Ristić, Slobodan Simić, Radovan Ćurčić i Suzana Stanojević.

"Selektor je imao opširan izvještaj, bogat brojnim ilustracijama kojim su do detalja predstavljene dvije godine njegovog rada na mjestu selektora. Analizirane su kvalifikacije, način na koji je ostvaren veliki uspjeh osvajanjem prvog mjesta u kvalifikacionoj grupi i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Zadatak svih članova Stručnog odbora da daju svoju ocjenu o izvještaju selektora poslije kojeg ćemo stav Stručnog odbora proslijediti na usvajanje Izvršnom odboru FSS", rekao je Santrač.

Poslije Mundijala u Južnoj Africi u javnosti je počela polemika oko toga da li Antić treba da ostane selektor, a bilo je i različitih ocjena o tome da li je srpski fudbalski tim napravio dobar rezultat u Africi ili je doživio neuspjeh, kako je to rekao predsjednik FSS Tomislav Karadžić.

Upravo ta Karadžićeva izjava da je "pretrpljen fijasko", nagnala je mnoge da pomisle da Antićevo vrijeme prošlo. Međutim, nedavna sjednica Odbora za hitna pitanja odbacila je takve ideje.

Na njoj je Antiću pružena puna podrška i saopšteno da njegov posao nikad nije dovođen u pitanje.

Ne očekuje se ni da u srijedu u Staroj Pazovi Antić bude "na tapetu".

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djole

A zar Srbija ima boljeg selektora u ovom trenutku? Ne nema ga... A valjda vec jednom odu i reprenz.Zigic,Pantelic,Lazovic i svi povlasteni fudbaleri...

Bojan

Antic je najvise postigao sa reprezentacijom i zasluzio je da ostane selektor tek cemo vidjeti pravu srbiju na evropskom prvenstvu puna podrska napred srbija

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC