• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK u Bjelorusiji igra za mečeve sa Galatom

Fudbaleri OFK Beograda otputovali su u utorak u Bjelorusiju kako bi pobijedili Torpedo poslije skromnih i srećnih beogradskih 2:2.

 OFK u Bjelorusiji igra za mečeve sa Galatom Izvor: MONDO

Uspiju li u tome, "romantičari" će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati dvomeč sa velikim turskim klubom Galatasarajem.

"Galatasaraj je veliki izazov za ove mlade momke, ali prvo moramo da odradimo posao u Bjelorusiji, da bismo pričali o Turcima", svjestan je jedan od najiskusnijih i timu OFK Beograda, Veseljko Trivunović da će meč sa trenutno posljednjemplasiranim timom bjeloruskog prvenstva biti sve, ali ne rutinski za njegov tim.

Uostalom, u prvom meču prošlog četvrtka "romantičari" su na svom stadionu, sa igračem manje, do izjednačenja stigli u posljednjem minutu.

"Uoči prve utakmice, nismo ih poznavali dobro, ali smo uprkos remiju pokazali da smo bolja ekipa. Bili smo u Paraćinu nekoliko dana kako bismo se pripremili dobro, svi u timu su optimisti i idemo tamo da igramo kao cijele prošle sezone, a to je napadači. Cijela ekipa misli da može da se prođe ovaj protivnik, kvalitetniji smo i nadam se da ćemo to pokazati", kaže "desetka" Trivunović.

Utakmica u Žodini, gradiću od 60.000 stanovnika, 50 kilometara istočno od prestonice Minska, počinje u četvrtak u 17 časova. Kapacitet tog sportskog objekta je 3.020 mjesta.

"Očekivali smo bolji rezultat na Karaburmi od 2:2... Ipak, to nije poljuljalo atmosferu u timu i mislim da ćemo zabilježiti pobjedu za prolaz dalje", optimista je napadač Nenad Injac.

Motiv više je žrijeb, koji je u trećem od četiri kola kvalifikacija za Ligu Evrope, "romantičarima" dodijelio giganta iz Istanbula.

"Boljeg protivnika nismo mogli da izvučemo, to je veliki izazov i svi znaju kakav renome ima ekipa", dodaje Injac.



Istog dana, ali u 17.30, revanš meč drugog kola kvalifikacija za LE odigraće i fudbaleri Spartaka, koji su iz Luksemburga vratili rezultat 3:3. Stoga, svi u Subotici optimisti su pred revanš sa Deferdanžom, koji će biti odigran na stadionu Vojvodine, "Karađorđu".

Prođu li Diferdanž, Subotičani će u narednom kolu igrati protiv ukrajinskog Dnjepra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC