• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Barsi zicer na startu, Realu teško

U pohod na treću uzastopnu titulu prvaka Španije Barselona će krenuti iz Santandera, a start Primere zakazan je za 28. avgust.

 PRIMERA: Barsi zicer na startu, Realu teško Izvor: MONDO

Prošlogodišnji vicešampion madridski Real imaće nešto teži zadatak, jer će u prvom kolu gostovati Majorki, koja je u prošloj sezoni izgubila samo tri utakmice na Ono stadionu.

Prvi "El Klasiko" između Barselone i Reala biće odigran na "Nou kampu" 27. ili 28. novembra, a ta dva tima na "Santijago Bernabeu" će se sastati 16. ili 17. aprila.

Velikani španskog fudbala ni u ovoj sezoni najvjerovatnije neće imati ozbiljniju konkurenciju, jer je Valensija, koja je protekli šampionat završila na trećem mjestu, ostala bez dvojice najboljih igrača. David Vilja je prešao u Barsu, dok će David Silva karijeru nastaviti u Mančester sitiju.

Barselona je oslabila i četvrtoplasiranu Sevilju kupovinom Brazilca Adrijana Koreja, a pokušava da Arsenalu "otme" reprezentativca Španije Seska Fabregasa.

Real je ovog ljeta na pojačanja potrošio neuporedivo manje novca nego lani, kada je transfere platio oko 250 miliona evra, ali je ipak doveo Argentinca Anhela di Mariju, Pedra Leona i tinejdžera Serhija Kanalesa.

Novi šef stručnog štaba "kraljevskog kluba" Žoze Murinjo nada se da bi iz Intera mogao da dovede reprezentativca Brazila Maikona.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC