• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Samo Liga šampiona!

Ko jednom osjeti kako je igrati protiv najboljih na kontinentu, teško se zadovoljava manjim. Tako je i sa povratnikom u Partizan, Ivicom Ilievim.

 Iliev: Samo Liga šampiona! Izvor: MONDO

Sa klupe predvođen Lotarom Mateusom, Partizan je prije sedam godina ušao u grupnu fazu Lige šampiona i završio takmičenje sa dva boda. A, mogao je i morao mnogo više.

Uspjeh generacije koju su predvodili Saša Ilić, Igor Duljaj, Andrija Delibašić, Milivoje Ćirković nije ponovio nijedan srpski klub, mada je bilo lijepih prilika.

Ivica Iliev vratio se u Humsku 1 sa neskrivenom željom da to promijeni!

"Iskreno, razlog mog dolaska je Liga šampiona. Samo to me interesuje, jer Partizan i njegovi navijači to zaslužuju", rekao je Iliev poslije potpisivanja ugovora u srijedu.

"Ako to ne ispunimo, onda nisam izvršio zadatak koji sam postavio samom sebi. Zato je i logično da ugovor bude na godinu dana... U svakom drugom slučaju, bićemo svi zadovoljni i onda ćemo vidjeti kako dalje".

Iliev je istakao da se osjeća "fantastično" na povratku u Partizan.

"Da nije tako, ne bih ni dolazio. Gdje god da odem, vraćam se ovdje, jer sam ovdje odrastao i afirmisao se. Sve što sam uradio u životu, dugujem Partizanu".

Šest godina provedenih u inostranstvu donijele su mu iskustvo, ali pitanje koje postavljaju svi navijači Partizana jeste u kakvoj se formi nalazi i koliko može da pomogne klubu?

"Domaća publika me je posljednji put gledala 2004. Ne znam da li sam isti, bolji ili malo lošiji nego u to vrijeme. Nadam se da ću donijeti neke bolje stvari, a da ću eliminisati one koje su bile loše. Vječiti sam optimista, zato sam i prihvatio ovaj izazov".

U ono vrijeme su ga krasili dribling, pa čak i poigravanje sa loptom, u kojem je znao da se "zanese"...

"Bio sam mlađi i luđi, sada u igri nemam taj potez više, što mi je bio mali hendikep prije sedam-osam godina".

Trend povrataka u Partizan očigledno postoji, jer će Iliev za koji dan u svlačionici sresti trojicu novih-starih saigrača. To su Saša Ilić, Mladen Krstajić i Radiša Ilić.

"Srećan sam što ću ponovo biti sa njima. Sale mi je uvijek bio 'na srcu' i za mene je istinska legenda Partizana. Isto tako i Mladen. Bio sam u Njemačkoj i vidio koliko ga cijene, kao fudbalera i kao osobu. Znam i ostale igrače, ali o njihovim kvalitetima mogu da steknem jasniji sud tek kada se zajedno nađemo na terenu".

Grobarima je poručio da se, kao i do sada, drže uz klub i ekipu.

"Želja mi je da se skupimo i krenemo u pohod na Ligu šampiona. Da svi uživamo u tim utakmicama. Ja se izuzetno radujem novom susretu i zajedničkoj borbi".

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC