• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurnal: Rajevac umjesto Antića

Sve oči fudbalske Srbije okrenute su ka sjedišta FIFA u Nionu. Ako bude odbijena žalba na kaznu Antiću, u FSS imaju spremno rješenje.

 Žurnal: Rajevac umjesto Antića Izvor: MONDO

Iako su poslije sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije njegovi čelnici jasno i glasno rekli da niko u srpskoj kući fudbala ne traži nasljednika Radomira Antića, jer "Srbija ima selektora", u fudbalskim krugovima sve glasnije se priča o tome da se iskusnom stručnjaku ne piše dobro.

"Sportski žurnal" je objavio da će "orlove" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo voditi Milovan Rajevac, ako disciplinski organi FIFA odbiju žalbu FSS na kaznu Antiću od četiri utakmice zabrane vođenja tima.

Više puta u proteklih nekoliko dana čelnici FSS su istakli da "Srbija mora da ima selektora" na klupi na kvalifikacionim utakmicama.

Rajevcu polovinom avgusta ističe ugovor sa Ganom, koju je doveo vrlo blizu polufinala Mundijala. Da je Asamoa Gijan pogodio penal u posljednjim trenucima produžetaka protiv Urugvaja, Gana bi ušla u istoriju. Bez obzira na to Afrikanci su Rajevcu ponudili produžetak ugovora do Mundijala 2014. godine.

Međutim, prema saznanjima "Žurnala", Rajevac odlaže odgovor i, kao i Antić, čeka odluku Komisije za žalbe FIFA.

Stav čelnika FSS je jasan - selektor mora da bude na klupi, a u obzir ne dolaze njegovi pomoćnici. Tako bi, piše "Žurnal", u slučaju negativnog odgovora iz sjedišta FIFA, "sadašnja nezvanična ponuda Rajevcu bila pretvorena u zvanični poziv da vodi nacionalni tim svoje zemlje", koju je prije mjesec dana pobijedio u prvoj utakmici u grupi na SP u Južnoj Africi.

Čekajući Međunarodnu fudbalsku federaciju...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC