• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Odbio sam Barselonu

"Postati veliki u ovom gradu, to je moj prioritet", objasnio je Stevan Jovetić razloge zbog kojih nije razmatrao ponudu Barselone.

 Jovetić: Odbio sam Barselonu Izvor: MONDO

Nije život jedna ponuda. Pa, makar ona bila od Barselone...

Stevan Jovetić kaže da se u trenutku pogledao u oči sa svojim menadžerom i shvatio da je rano.

"Pogledali smo se i rekli jedno drugom da bi trebalo da ostanemo u staloženi... I složili se da je najbolje da ostanem u Firenci", ispričao je Jovetić (20) italijanskim medijima, koji su i sami pisali o interesovanju Barselone za crnogorskog fudbalskog plejmejkera.

"Barselona je najveći klub na svijetu, ali oni imaju tim koji se uveliko takmiči na vrhunskom nivou i kojem su ovog ljeta još dodali i Davida Vilju. Tamo bi, u ovom trenutku, bilo teško izboriti se za mjesto u startnih 11, a ja u ovom periodu karijere želim da igram što više. A, to mogu da uradim ovde. U Fiorentini mogu da postanem bolji igrač", opisao je svoje, prave, sportske rezone Jovetić, koji sebi nije dozvolio da ponovi greške nekih igrača sa ovih prostora, koji su odmah pohrili u Real i Barselonu.

Pa, ubrzo nestali sa fudbalskog radara...

"Potpuno me 'loži' pomisao da budem nosilac igre u timu Serije A. Osjećam se odlično i samopouzdanje koje crpim od okoline čini da bude tako. Znam da moram da radim sve bolje nego prošle sezone i očekivanja navijača i ljudi iz kluba me podižu", dodaje Jovetić, koji je 10. maja 2008. godine, za oko osam miliona evra, prešao iz Partizana u Fiorentinu.

Nije prošlo mnogo, a postao je meta najvećih evropskih klubova. No, "Pujo" evo već duže od dvije godine svoje misli usmjerava isključivo ka Violi...

"Ne razmišljam da odem iz Fiorentine, pa čak i da me traži veći tim od Barselone, ako takav postoji. Postati veliki u ovom gradu, to je moj prioritet", poručio je Jovetić, koji polako ali sigurno postaje "faca" u gradu Gabrijela Omara Batistute.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC