• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović je "novi Suarez"!

Autor mondo.rs

Kako javlja "Radio Katalonija", ubojiti srpski napadač koštaće Barselonu 60 miliona evra.

Luka Jović drugu godinu zaredom igra odlično i konstantno trese mreže u dresu Ajntrahta, sa kojim se plasirao u četvrtfinale Lige šampiona i bori se za Top 4 u Bundes ligi.

Kako stoje stvari, ova sezona u Frankfurtu biće mu i oproštajna, jer se za njega interesuju neki od najvećih evropskih klubova.

Pominju se Bajern, Mančester junajted... ali, najatraktivnije deluje opcija prelaska u Barselonu, koja ga, kako tvrdi "Radio Katalonija" (RAC1), a prenosi sportski dnevnik "AS", vidi kao dugoročno rešenje u napadu i naslednika Luisa Suareza!

Katalonci veruju da 21-godišnjem Joviću ne bi smetalo da naredne sezone bude rezerva urugvajskom veteranu, pa da od leta 2020. preuzme značajniju ulogu.

RAC1 navodi da su predstavnici Barsinog sportskog sektora prošle nedelje u Milanu razgovarali o transferu sa Jovićevim agentom, Falijem Ramadanijem, a spekuliše se da bi cena iznosila 60 miliona evra.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde formalno je član Benfike, koja ga je pozajmila Ajntrahtu na dve godine, uz opciju kupovine ovog leta. Očekuje se da nemački klub aktivira tu opciju i onda stupi u pregovore sa "krupnijim ribama" evropskog fudbala.

Luka Jović, koji će u sredu biti "starter" u prijateljskom susretu Nemačke i Srbije u Volfsburgu, ove sezone je dao 22 gola na 34 utakmice Bundes lige i Lige Evrope, uz to i sedam puta dao završni pas za pogotke saigrača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC