• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo i Jovanović igrali "različitu" utakmicu

Nisu svi fudbaleri Partizana isto doživeli pobjedu u Jerevanu.

 Kleo i Jovanović igrali "različitu" utakmicu Izvor: MONDO

Iako su rezultatski gledano, crno-bijeli ostvarili ono po šta su pošli na dalek put, igra u pobjedi protiv Pjunika od 1:0 neke je impresionirala, a neke ne.

Za razliku od trenera Aleksandra Stanojevića, koji je zadovoljan samo sa prvih 15 minuta, strijelac jedinog gola na meču u srijedu popodne po našem vremenu Gabrijel Kleo, bio je gotovo impresioniran.

"Nismo stvarali šanse kao u Beogradu, imali smo samo tri ili četiri prilike za 90 minuta. Jednu smo iskoristili i tako pokazali da umijemo da igramo na rezultat. Taktički smo odigrali perfektno. Ovo je pravi tim...", rekao je Brazilac, koji je potom prokomentarisao svoju "praćku", koja je od prečke završila u mreži šampiona Jermenije.

"Moj gol je važan za samopouzdanje, ali i atmosferu u ekipi".

Suprotno njemu, defanzivac Marko Jovanović ocijenio je da Partizan mora i može mnogo bolje.

"Bitno je da smo prošli...", rekao je Jovanović i dodao:

"Ipak, jasno je da nikoga nismo oduševili igrom. Ovaj Partizan mora mnogo bolje. Nesvjesno smo prepustili protivniku da vodi igru, da stvara prilike pred našim golom i to u budućnosti ne bi smjelo da se događa", svjestan je Jovanović da bi taktičke greške crno-bijelih mogle da budu kažnjene već u trećem kolu, kada će protivnik biti finski šampiona HJK Helsinki.

"Vjerujem kada se budemo bolje uigrali da će to biti prepoznatljiv Partizan", ostao je optimista mladi defanzivac, koji se pribojava da bi povreda najiskusnijeg Mladen Krstajića mogla da bude ozbiljna.

"Nadam se samo da Mladenova povreda nije teška, ali ako sam se prevario, siguran sam da će ga Vojislav Stanković odmeniti na pravi način, jer je već pokazao da to umije", rekao je Jovanović.

Posljednju reč daće pregledi u Beogradu, ali Mladen Krstajić "oseća" da nije tako strašno.

"Osjetio sam lagan bol i pokušao sam da izdržim, ali sam poslije pet minuta primjetio da me ponovo zateže loža. Zbog toga idem na snimanje, ali mislim da povreda nije strašna kao što je bio slučaj prošle godine", zaključio je Krstajić.

Inače, meč u Jerevanu imao je i epizodu "tunel". Na poluvremenu, prema pisanju malobrojnih novinara iz Srbije na toj utakmici, došlo je do "manje frke", čak su i čuvari reda utrčali da intervenišu, a navodno se čulo vikanje golmana Partizana Radiše Ilića: "Polako, polako..."

Ipak, šta se događalo u tim trenucima i da li je bilo nečeg više od samo "kačenja" najbolje znaju crno-bijeli...

Partizan će biti domaćin Helsinkiju 27. ili 28. jula, a sedam dana kasnije je revanš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC