• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dule Savić: Pratim sina u Bordo

U petak bi, u Bordou, Vujadin Savić trebalo da prođe preglede i bude predstavljen. Obeštećenje milion i po evra, pola Zvezdi, pola Radu.

 Dule Savić: Pratim sina u Bordo Izvor: MONDO

"Ćale" Dušan i sin Vujadin Savić zajedno su u četvrtak, preko Pariza, odletjeli za Bordo, gdje bi u petak trebalo da bude održana zvanična promocija Vujadina kao novog fudbalera Bordoa.

"Bolje od Vujadina govorim francuski, zato putujemo zajedno... Ne sumnjam da će se ispoštovati sve što je najavljeno, što znači da su u petak ljekarski pregledi i zvanična promocija", kaže za "Sport" Dušan Savić, otac vjerovatno već bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Crveno-bijeli će na ime obeštećenja, piše beogradski list, dobiti milion i po evra, što je "puna kapa" s obzirom na to da bi Saviću u decembru istekao ugovor... Onda bi bio slobodan da ode gdje hoće, a po svemu sudeći izabrao je klub u kojem smatra da će igrati.

Međutim, postoje nagovještaji da će Zvezda od ovog transfera dobiti samo polovinu sume, a da će ostatak biti preusmjeren ka FK Rad, iz kojeg je Savić došao na "Marakanu", a na ime duga crveno-bijelih prema prvom čovjeku Rada, Ranku Stojiću.

"Žao mi je što će se preko mojih leđa 'prebijati' dugovi", izjavio je nedavno Savić, pričajući o mogućem transferu u inostranstvo, s tim što je tada aktuelan bio Mančester siti.

Mladi defanzivac poručivao je ovog ljeta tokom priprema da je spreman da produži ugovor sa Crvenom zvezdom, ukoliko mu bude garantovano mjesto u timu. Ipak, prednost je data kapitenu Slavoljubu Đorđeviću i Milanu Vilotiću, tako da se Savić, u dogovoru sa ocem, odlučio da ode.

On bi sa "žirordincima" trebalo da potpiše petogodišnji ugovor.

Vujadin Savić rođen je 1. jula 1990. godine u Beogradu. Ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, u kojoj se proslavio njegov otac Dušan, ali je prve seniorske minute zabilježio u dresu Rada. Od 2007. do 2009. godine odigrao je 25 prvenstvenih mečeva za tim sa Banjice.

Prošlog ljeta, Savić se vratio u Crvenu zvezdu, a prošle sezone upisao je 14 nastupa u Superligi Srbije, uglavnom ulazeći sa klupe.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je tri utakmice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC