• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano: Biću kao djevojčica

"Imperator" obećao da neće više da pije, da će da se vrati u formu i vjeruje da sa Totijem i Vučinićem može do titula u prvenstvu i Ligi šampiona.

 Adrijano: Biću kao djevojčica  Izvor: MONDO

Adrijano je obećao navijačima Rome da će sve probleme ostaviti iza sebe i nada se da će se vratiti u najbolju moguću formu u narednoj sezoni.

Problematični Brazilac je došao u Romu ovog ljeta, samo godinu dana pošto je raskinuo ugovor sa Interom zbog depresije i alkoholizma. U međuvremenu, igrao je za Flamengo i bio najbolji igrač i strijelac brazilskog šampionata.

"Roma mi mnogo znači. Znam da sam radio loše stvari i da ne smijem da ih ponovim, ali ovdje sam da zaboravim zla vremena", poručio je 28-godišnji napadač.

"Drži' me strast da dokažem da sam veliki igrač. Na terenu moram da dokažem da vrijedim. Srećan sam. Napravio sam dobar izbor i želim da pobjeđujem. I to brzo".

"Imperator" smatra da neće biti gužve u špicu ekipe Klaudija Ranijerija.

"Toti, Vučinić i ja možemo da igramo zajedno. Naravno, moraćemo da se odreknemo nekih navika. Ne možemo samo da napadamo, moramo da pomognemo ekipi u odbrani".

Ima bogato i životno i igračko iskustvo. Karijeru je počeo u Flamengu, zatim je prešao u Inter odakle je pozajmljivan Fiorentini, Parmi i Sao Paolu dok se 2009. nije vratio u matični klub.

"Da bi bio šampion moraš da imaš više od pukih pobjeda. Treba imati tim, a Roma ga ima i može da osvoji i prvenstvo i Ligu šampiona".

Adrijano je prokomentarisao i svoju težinu, jer djeluje da nije u formi zbog previše kilograma.

"Nisam igrao tri mjeseca. Za mjesec dana biću bliži dobroj formi".

"Da i dalje imam problem sa alkoholom, ne bih bio ovdje. Bio sam tužan i očajan. Nisam imao želju da igram, niti da se smijem, ali sam sazrio zahvaljujući porodici i prijateljima. Sada sam srećan i ostaću miran", zaključio je Adrijano.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC