• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: OFK pregrmio Bjelorusiju!

OFK Beograd pobijedio Torpedo (1:0) golom Ivana Kecojevića i plasirao se u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Sljedeći protivnik - Galatasaraj.

 LE: OFK pregrmio Bjelorusiju! Izvor: MONDO

Nije srpski klupski fudbal toliko loš!

Naredno kolo kvalifikacija za evropska takmičenja Srbi očekuje sa sva četiri predstavnika, pošto su se Partizanu i Crvenoj zvezdi u četvrtak pridružili Spartak i OFK Beograd.

"Romantičari" su na revanš Torpedu iz Žodina otišli sa ne baš zavidnim rezultatom (2:2), ali su na stadionu BATE Borisova dokazali da su, ipak, znatno bolji tim.

Pobijedili su "samo" sa 1:0 (0:0), ali dok je golman Torpeda Vladimir Bušma u više navrata bio na mukama, Bojan Šaranov na drugoj strani nije morao nijednom da ozbiljnije interveniše.

Gol vrijedan plasmana u dalje takmičenje i atraktivnog dvomeča sa turskim Galatasarajem - 29. jula u Istanbulu i 5. avgusta na Karaburmi - postigao je u 67. minutu Ivan Kecojević.

Korner je u svom stilu izveo Veseljko Trivunović, a momak koji je ovog ljeta stigao na Karaburmu iz Čukaričkog, sproveo loptu u mrežu.

Uspjeh "romantičara" i trenera Dejana Đurđevića dobija na značaju ako se zna da u timu nije bilo dvojice standardnih fudbalera sredine terena - Nikole Beljića, koji je poslije prvog meča otišao u inostranstvo i Saše Markovića, koji nije igrao zbog sunčanice.



OFK Beograd je nastupio u sastavu: Šaranov, Planić (od 46' Petković), Kecojević, Nikolić, Mijatović, Žeravica, Trivunović, Simić, Injac (od 35' Aleksić), Milunović (od 60' Krstić), Milić.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC