• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volfsburg: Misimović i Džeko ostaju!

Završena je jedna od najvećih fudbalskih sapunica u Evropi. Volfsburg je službeno objavio da Edin Džeko i Zvjezdan Misimović ostaju u klubu!

 Volfsburg: Misimović i Džeko ostaju! Izvor: MONDO

Šampion Bundeslige prije dvije sezone, uporno je odbijao ponude koje su dolazile na njihovu adresu, a po pitanju 24-godišnjeg napadača BiH Edina Džeke.

Prvi zainteresiran je bio Milan, koji je skoro godinu dana "lomio" upravu Volfsburga. Ovog ljeta su isto pokušali Juventus i Mančester siti, ali visoki finansijski prag kojeg je postavio Volfsburg bio je previše za sve. Uz to, klub je odbijao bilo kakve ponuđene opcije (igrač plus novac) što je prvenstveno nudio Juventus.

Uporedo s Džekom, ovog ljeta se podigla prašina i oko 28-godišnjeg veznog igrača, Zvjezdana Misimovića. Svakodnevno se povećavao broj klubova koji su ga željeli dovesti, a najdalje su u mogućim pregovorima otišli Atletiko Madrid, Fiorentina i Šalke.

Ali, u petak su obe priče došle do kraja.

"Odlučili smo da okončamo sve spekulacije. Da svi zajedno spremnije dočekamo novu sezonu zvanično objavljujemo da Edin Džeko i Zvjezdan Misimović neće mijenjati klub. Oni ostaju u Volfsburgu ", rekao je direktor Diter Henes i dodao:

"Ne postoji više nikakva ponuda, niti nikakav novac na svijetu zbog kojih ćemo prodati njih dvojicu. Priča je gotova, počinjemo s ozbiljnim pripremama za novu sezonu."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC