• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško Tošić: Evropo, dolazimo!

"Mislim da nam forma postaje konstantna i da smo spremni da utakmicu protiv Slovana odradimo onako kako se od nas očekuje".

 Duško Tošić: Evropo, dolazimo! Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se sa "druge ture" priprema u Sloveniji, gdje su dobrim radom na treninzima i dobrim rezultatima na pripremnim mečevima, stekli dosta samopouzdanja pred početak sezone.

Poslije 1:1 sa prvakom Turske, Bursom, pobijeđen je bundesligaš Hanover (3:2).

"Po sparnom vremenu smo držali loptu u nogama, imali dobru pas igru protiv iskusnije ekipe Hanovera. Mnogo će nam značiti što smo ih pobijedili. Vidjelo se da će Zvezda ove sezone biti mnogo jaka, ne samo u našoj ligi, nego i u Evropi", kaže iskusni bek Duško Tošić.

To je pozitivan nagovještaj prve zvanične utakmice - 29. jula na Marakani protiv Slovana iz Bratislave, u trećem pretkolu Lige Evrope.

"Mislim da nam forma postaje konstantna i da smo spremni da utakmicu protiv Slovana odradimo onako kako se od nas očekuje, Dakle, da zabilježimo pobjedu koja garantuje miran put na revanš".

Nekadašnji reprezentativac, sa iskustvom igranja u Francuskoj i Njemačkoj, ne kaje se što je odlučio da reafirmaciju potraži upravo u crveno-bijelom dresu.

U četvrtak je i zvanično potpisao ugovor sa Zvezdom, istakavši da prije Slovenije nije bilo vremena za to i da problem nije bio u novcu.

"Nisam ranije potpisao ugovor, jer nisam htio da gubim dan od priprema. Priča o parama je obična glupost. Ne obraćam pažnju na to. Koncentrisan sam samo na utakmicu sa Slovanom i moj debi pred punom Marakanom", zaključio je Tošić.

(MONDO, crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC