• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hitan" ugovor Vidiću i plata od 90.000 funti

Na sve glasnije najave da će Nemanja Vidić otići kod Žozea Murinja u Real Madrid, vlasnici Mančester junajteda i menadžer Aleks Ferguson namjeravaju da raguju na svoj način.

 "Hitan" ugovor Vidiću i plata od 90.000 funti Izvor: MONDO

Engleski "Gardijan" u petak je objavio da će srpskom defanzivcu biti ponuđen nov ugovor, koji će ga - ukoliko potpiše - podići u grupu najskuplje plaćenih fudbalera na Old Trafordu.

Ugledni dnevnik navodi da se pred Vidića (28) sprema ponuda po kojoj bi njegova nedeljna zarada skočila sa 70, na 90 hiljada funti nedeljno, odnosno 106 hiljada evra.

Sadašnji ugovor, po kojem Vidić zarađuje oko 83 hiljade evra sedmično ističe za dvuhe sezone, a novi ugovor trebalo bi da važi najmanje do 2014. godine.

Prethodnih dana, upitan o tome da li je Vidić zaista povezan sa transferom u Real Madrid, Ferguson je nevoljno odgovorio: "Ne znam ni sam..."

Usluhedilo je pitanje: "Da li će Srbin biti igrač Junajteda naredne sezone?"

"Vherujem", još kraće je odgovorio Ferguson.

Engleski novinari ovim povodom još nisu uspheli da dobiju komentar Nemanje Vidića, koji se uz Tijaga Silvu iz Milana pominje kao trenutno najpoželjnije pojačanje u mislima Žozea Murinja, bar kada je odbrana Reala u pitanju.

Ferguson je u prošlosti umio surovo da se obračunava sa igračima koji nisu jasno i glasno govorili da su privrženi Mančester junajtedu, a samo je Real Madrid odveo nekolicinu zvezda sa Old Traforda, od Dejvida Bekama, preko Ruda van Nistelroja, do Kristijana Ronalda prošle sezone.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC