• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rajevac nije ničija zamjena, pa ni Antićeva"

"Rajevac je stručnjak sa velikim ugledom i ne može biti ničija zamjena. Zato do daljeg izlazimo iz ove priče", kaže menadžer Hadži Dragan Milanović.

 "Rajevac nije ničija zamjena, pa ni Antićeva" Izvor: MONDO

Milovan Rajevac na klupi Srbije? I to umjesto Radomira Antića?

Nemoguće!

Tako je menadžer srpskog stručnjaka, trenutno na čelu selekcije Gane, Hadži Dragan Milovanović okarakterisao pisanja beogradskih medija o tome da je upravo Rajevac glavni kandidat da naslijedi Antića, ukoliko FSS bude raskinuo ugovor sa aktuelnim selektorom Srbije.

"Vijest da će Rajevac biti selektor Srbije je plod kalkulacija pojedinaca", izjavio je Milovanović, koji je Rajevcu savjetovao da se povuče iz medija "kako se ubuduće njegovo ime ne bi provlačilo u kontekstu od kojih bi neki pojedinci mogli da imaju ličnu korist".

"Izuzetno cijenimo Radomira Antića i ne želimo da naš klijent (Rajevac) bude dio nečega što bi moglo da moglo da mu šteti i privatno i profesionalno", dodaje Milovanović, koji naglašava da je Rajevac u dogovoru sa njim potvrdio čelnicima FS Gane da će voditi tu reprezentaciju najmanje do 2014. godine.

"Rajevac je dao svoju riječ, a oni koji ga poznaju, znaju da ne postoji ugovor čvrst kao njegova riječ", kratko je odgovorio Milovanović na pitanje da li bi eventualna ponuda FSS mogla da poništi načelan dogovor između FS Gane i Rajevca.

"U FS Srbije rade ozbiljni ljudi, profesionalci, koji znaju kako se u vrhunskom fudbalu obavljaju poslovi. Poznajem rukovodioce FSS i znam da umiju da cijene džentlemenski dogovor, kakav trenutno Rajevac ima sa FS Gane", izjavio je Milanović za "Sportski žurnal".

Za kraj, Milanović je naglasio da Rajevac nikome ne može da bude zamjena, pa ni Antiću.

"Oni koji su se smijali kada je prije četiri godine potpisao ugovor sa Ganom, danas mu skidaju kapu. Poslije četiri godine to nije više isti Rajevac. To je stručnjak sa velikim ugledom i ne može biti ničija zamjena. Zato do daljeg izlazimo iz ove priče", rekao je Milanović i poručio:

"Srbija ima selektora, to je Radomir Antić".

I, dok Milanović jasno odbacuje mogućnost da Rajevac uopšte razmatra eventualnu ponudu FSS, pojedini mediji poput "Večernjih novosti", počeli su već sa licitacijom oko toga ko bi mogli da budu saradnici Milovana Rajevca na mjestu selektora Srbije!?

Tako su "Novosti" u petak osvanule sa naslovom: "Petrović uz Rajevca", a dalje u tekstu navodi se "da bi jedini srpski trener sa evropskom krunom, trenutno angažovan kao potpredsjednik Trenerske organizacije, mogao da bude postavljen za direktora reprezentacije".

Riječ je o Ljupku Petroviću...

Isti list je prije nekoliko dana Radomiru Antiću dao prefiks "po svemu odlazeći selektor".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC