• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hjundai tri godine uz Zvezdu

U vrijeme Dragana Stojkovića-Piksija, igrači Zvezde vozili su se u "tojotama". Ubuduće će imati ključeve korejskih hjundaija.

 Hjundai tri godine uz Zvezdu Izvor: MONDO

Neki novi vjetrovi duvaju Autokomandom. Ne tako davno, FK Crvena zvezda je bila u maltene "živom blatu", a sada je slika bitno drugačija.

Poslije ugovora o generalnom sponzorstvu sa ruskim naftnim gigantom "Gaspromom", uprava Zvezde u petak je sklopila još jedno značajno partnerstvo, sa automobilskom kompanijom Hjundai.

Ugovor je potpisan na tri godine, ali njegova vrijednost, naravno, nije otkrivena.

Predsjednik kluba Vladan Lukić o vrijednosti ugovora je samo rekao da je "dostojna imena Crvene zvezde".

Na pitanje koliko će vozila Zvezda dobiti od Hjundaija i koji tip, Lukić ni na to nije odgovorio. "Bićete detaljno informisani", rekao je predsjednik Zvezde.

Bilo je i pitanje da li ugovor sa Hjundaijem predstavlja samo snabdijevanje vozilima, Lukić je rekao da je uvijek tako u ovakvoj vrsti saradnje, ali je dodao i da će novi partner Zvezde "stimulisati klub finansijski u slučaju vrhunskih rezultata".

A šta su vrhunski rezultati za Zvezdu i Hjundai, bilo je novo, logično pitanje.

"Za početak je vrhunski rezultat potpisivanje ovog ugovora, kojim je klub stao maksimalno iza ekipe a sada je na ekipi da da svoj maksimum, da vidimo gdje su granice vrhunskih rezultata", rekao je Lukić.

U petak, saopšteno je i da ugovor podrazumijeva određene beneficije članovima FK Crvena zvezda prilikom kupovine Hjundai vozila.

"Hjundai je sponzor najvećih fudbalskih događaja od 1990. godine, kada je potpisan prvi ugovor sa UEFA i FIFA. Taj ugovor produžen je do 2014. godine, tako da ćemo se vidjeti zajedno sa srpskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu", rekao je generalni direktor "Hjundai Auto Beograd", Slavc Habič.

"Obostrano je zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog ugovora i nadamo se da će i Hjundai i Crvena zvezda u naredne tri godine postići mnogo golova, svako na svom terenu", dodao je Habič, kojem je dodijeljen bijeli dres sa brojem "10", prilikom potpisivanja ugovora.

Na rukavima dresova igrača Zvezde ubuduće će pisati Hjundai, a na istočnoj tribini stadiona Zvezde već je počelo postavljanje plavo-bijelih stolica i slaganje natpisa "Gasprom". Ime ruske firme biće "složeno" do 29. jula, kada će crveno-bijeli imati evropsku premijeru protiv Slovana iz Bratislave.

Mnogo toga novog navijači Crvene zvezde imaće priliku da vide... Od dresova sa renomiranim brendovima, preko osvježenog izgleda stadiona, do zvučnih pojačanja, koja nagovještavaju velike domete. Jedan od novajlija, Dejan Milovanović, odlučio je da leđa "okači" broj 88.

(N.J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC