• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Helsinki "vrijedi" 3,5 miliona evra!

Predsjednik Partizana ocijenio je dvomeč sa Helsinkijem kao "najvažnijih 180 minuta u sezoni". Ulazak u predvorje Lige šampiona donosi 3,5 miliona evra.

 Helsinki "vrijedi" 3,5 miliona evra! Izvor: MONDO

Predsjednik Partizana Dragan Đurić ne odustaje od onoga što je rekao na okupljanju fudbalera pred start nove sezone. Tada je Evropa samo stidljivo pominjana, a proklamovani cilj je - odbrana titule i osvajanje kupa.

Ni poslije prolaska u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i relativno povoljan žreb, Đurić ne mijenja kurs.

"Plasman u Ligu šampiona nam nije prioritet ove sezone, ali, ako nam se ukaže šansa, nećemo je ispustiti. Normalno je da svi priželjkujemo da se plasiramo u elitu, pored sportskog značaja dobili bismo i novac da mirno funkcionišemo u narednih godinu dana, međutim, ne opterećujemo se", rekao je Đurić "Večernjim novostima".

I predsjednik crno-bijelih ističe važnost dvomeča sa Helsinkijem. "To su za nas najvažnijih 180 minuta", kaže Đurić.

Prolaskom u naredni krug kvalifikacija za LŠ, Partizan bi automatski obezbijedio učešće u Ligi Evrope, ali i odmah zaradio 3,5 miliona evra. U slučaju da crno-bijeli uđu u Ligu šampiona nagrada će biti dvostruko veća - 7,1 milion evra.

Partizan je vratio nekolicinu iskusnih igrača, a poslednji u nizu su Ivica Iliev i Milan Smiljanić.

Predsjednik crno-bijelih ocenjuje da je "to znatno jači i stabilniji tim nego prošle godine, dovoljno dobar da se takmiči na tri fronta."

"Ipak, problem je što Smiljanić, Iliev, pa i Kizito nisu prošli cijele pripreme sa ekipom i njima je potrebno vremena da se spreme, uigraju sa timom, da bi njihov kvalitet u potpunosti došao do izražaja", rekao je Đurić.

I predsjednik Partizana i trener Aleksandar Stanojević kažu da je prelazni rok gotov. Ne planira se dovođenje novih igrača, ali Đurić dodaje da će Partizan "svakako iskoristiti šansu ako se ukaže šansa da se dovede neki kvalitetan igrač".

Što se tiče meča sa Helsinkijem, Mladen Krstajić neće igrati zbog povrede protiv Pjunika, a očekuju se da starteri budu Marko Jovanović i Vojislav Stanković. To znači da će na klupi biti Matija Nastasić ili Miloš Ostojić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC