• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hodžson: Ne mogu da zadržim Toresa

"Pokušao sam, ali ne mogu da uradim više od ovoga. Fernando ima problem sa klubom koji datira iz prošlog vremena".

 Hodžson: Ne mogu da zadržim Toresa Izvor: MONDO

"Sada je na klubu da pokuša da riješi ovu situaciju s njim", rekao je novi menadžer Liverpula Roj Hodžson, svjestan da je "El Ninjo" možda izgubio motive da igra na Enfildu.

Kada je osigurao ostanak kapitena Stivena Džerarda i dočekao novajliju Džoa Kola, novi menadžer Liverpula Roj Hodžson okrenuo se možda i najtežem zadatku - da zadrži Fernanda Toresa.

I poslije razgovora sa "El Ninjom", Hodžson (62) nije bio optimista.

"Nažalost, ne mogu da uradim više od ovoga. Pokušao sam, ali je njegov nesporazum vezan za klub, a ne za mene", rekao je Hodžson, svjestan da igrač poput Toresa (26) vjerovatno želi da igra, ne samo za ekipu koja će naredne sezone učestvovati u Ligi šampiona, već i za tim u kojem će imati priliku da češće osvaja trofeje.

Liverpul od Toresovog dolaska iz Atletiko Madrida 2007. godine nije osvojio nijedan trofej, a ove sezone igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

"Fernandova situacija nema nikakve veze sa mnom, to mi je savršeno jasno poručio i preko telefona, još dok je trajalo Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Isto se ispostavilo i kada smo se vidjeli", dodao je Hodžson.

"On zna koji su moji planovi sa Liverpulom i koliko ga cenim. Ali, on ima problema sa nekim stvarima koje su se dogodile u prošlosti i gotovo da ne priča o budućnosti. Ako Fernando ima problem sa klubom koji datira iz prošlog vremena, onda ću ja to teško biti u stanju da sredim", svestan je Hodžson da je na Enfildu tek od 1. jula i da vjerovatno nema uvid u "sitnice" koje su se događale među "redsima" prethodnih sezona.

"Mnogo napora učinio je klub da obezbedi kako bi se Fernando osećao lepo u klubu pred sljedeću sezonu, a ja lično ne mogu više od ovoga", aludirao je Hodžson na činjenicu da su ostali Stiven Džerard, Dirk Kujt, da će vjerovatno i Havijer Maskerano biti tu, a da su došli igrači poput Džoa Kola, Milana Jovanovića...

"Ljudi zaboravljaju da je Tores igrač Liverpula i da je prošle sezone potpisao novi, četvorogodišnji ugovor. Nadam se da će potvrditi svoju odanost klubu poštovanjem ugovora koji je potpisao", rekao je Hodžson.

"Sada je na klubu da zadovolji Fernanda ma šta to predstavljalo", slegao je ramenima Hodžson i prebacio lopticu u polje američkih vlasnika Toma Hiksa i Džordža Džileta.

Dok ti razgovori ne otpočnu, nije nemoguće da Liverpul dobije još jedno veliko pojačanje u ligu Rafaela van der Varta iz Real Madrida, s tim da će konkurenciju po svemu sudeći imati u Čelsiju.

(MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC